Кои модерни неща от миналото бихте си сложили отново?

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Re: Кои модерни неща от миналото бихте си сложили отново?

Мнениеот Jully » 06 Окт 2016, 10:24

dejavu написа:Напълно съм съгласна, въображението е основното, никой не се съобразява, че това не бива да се носи с еди-кое си. Пък и нали в модата винаги се връщат старите тенденции и пак стават нови :smile: . Още от викторианската епоха мисля, че моделиерите прокарват тази година. Интересни са и бих носила такива.

Те какво показва известните дизайнери, рядко съвпада с това, което става за носене в действителност. :mrgreen:
Аз много харесвам екстравагантния грим, който беше на мода преди години, по-ярък и светъл, с цветна спирала, сега май няма да се върне тази мода скоро.
Аватар
Jully

Мнениеот denislavahristova » 06 Окт 2016, 18:48

Наскоро в гардероба си открих дънки тип чарлстон, мисля,че и сега ще изглеждат добре и че са модерни, а вие как смятате?
denislavahristova

Мнениеот Snejna » 07 Окт 2016, 08:41

denislavahristova написа:Наскоро в гардероба си открих дънки тип чарлстон, мисля,че и сега ще изглеждат добре и че са модерни, а вие как смятате?

Те са много модерни вече тази година, но малко по-трудно ще се наложат в началото, както до скоро бяха модерни впитите тип "цигара" :)
Аватар
Snejna

Мнениеот lussy » 07 Окт 2016, 08:47

Те още са модерни впитите, но сега панталоните са и къси, до глезена. За тип чарлстон не знам дали са модерни сега, не съм видяла да носят.
lussy

Мнениеот Kremiliya » 07 Окт 2016, 10:34

Чарлстона наистина се връща на мода и е въпрос на няколко сезона да се наложи отново. В модата няма нищо изненадващо, всичко се върти и се връща на мода, няма какво ново да се измисли.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот PasDeDeux » 07 Окт 2016, 11:25

Аз чарлстон не бих носила, но с удоволствие бих си сложила обувка с голяма платформа. Много ги харесвам, а и сега пак са хит.
PasDeDeux

Мнениеот Jully » 27 Окт 2016, 15:42

Онзи ден видях едно момиченце с чарлстон, толкова готино беше, нежно подчертан чарлстон, много добре стоеше, с готини цветни кецове, беше мнгоо свежо. ;)
Аватар
Jully

Мнениеот penelopa » 27 Окт 2016, 21:18

Щом стои хубаво, какво значение има дали е от миналото или не. материите са съвременни и дават друг вид на модата от миналото.
penelopa

Мнениеот miron » 28 Окт 2016, 11:04

Така или иначе модата постоянно се върти и се връща, скъпи дами. Модата това лято на много късите панталони беше направо плашеща, та се надявам другата година да няма такива изгъзици буквално. :mrgreen:
miron

Мнениеот Lisica » 02 Ное 2016, 10:55

Сега с евърнаха на мода дънките от преди 15 години, тези, които са с висока талия и широки в ханша, изглеждаш като с потури, но в момента са хит, с изменението, че надолу крачола свършва малко по-свит и са до кокалчетата.
Аватар
Lisica

ПредишнаСледваща

Назад към Мода и красота