Отпусната кожа след отслабване - как да я прибера?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Отпусната кожа след отслабване - как да я прибера?

Мнениеот nushi.kisyova » 19 Ное 2013, 12:46

Здравейте! Имам огромно постижение, с което няма как да не се похваля – отслабнах с 20 килограма и вече една година ги поддържам успешно! 8-)

Разбира се, не всичко е гладко – кожата на корема ми се отпусна ужасно, след като се стопиха мазнините! Не зная какво да правя, гледах някакви мазила и кремове, но съм силно скептична към тях!

Само на 22 години съм и не мога да си представя, че след като отслабнах и постигнах желаните килограми, ще да продължа да се срамувам, когато ходя на плаж. :oops:
Не искам да се подлагам на хирургически интервенции, но дали има друг начин, за да се прибере отпуснатата кожа?

Тренировките във фитнес залата, които така или иначе посещавам, едва ли биха помогнали за прибиране на отпуснатата кожа! Мислих си, че ако отида при кожен лекар, той би ми предписал нещо наистина ефикасно, вие как смятате?
nushi.kisyova

Re: Отпусната кожа след отслабване - как да я прибера?

Мнениеот Nightmare » 19 Ное 2013, 12:55

Браво! Поздравления за усилията и резултата :!: :!: :!: До колкото зная, трябва да дадеш време на кожата си, според мен тя сама ще се прибере, а и не е време за плаж сега, така че изчакай. Ако това не се случи, не зная дали кожният лекар ще може да ти бъде от полза!
Nightmare

Мнениеот dessiblond » 04 Дек 2013, 17:37

Нищо повече от търпение! Само това ти препоръчвам, всичките кремчета и гелчета, не, че е лошо, но няма да има ефект от тях, само ще вложиш пари и надежди!
dessiblond

Мнениеот mariana_nescheva » 17 Дек 2013, 13:06

Може да пробваш с петимата тибетци - упражнения - резултата е бавен, но сигурен/ аз съм на 47 години и ги правя от месец май - инфо и клипчета ще намериш в Гугъл/ и със Шуслерови соли.
mariana_nescheva

Мнениеот nushi.kisyova » 17 Дек 2013, 13:19

mariana_nescheva написа:Може да пробваш с петимата тибетци - упражнения - резултата е бавен, но сигурен/ аз съм на 47 години и ги правя от месец май - инфо и клипчета ще намериш в Гугъл/ и със Шуслерови соли.

Много благодаря за съвета! Със сигурност ще опитам "Петимата тибетци", чувала съм доста за това, но не бях сигурна дали ще има ефект и при мен!
А Шуслеровите соли, как въздействат, за да имат такъв ефект?
nushi.kisyova

Мнениеот zagrijena » 12 Ное 2016, 15:56

Страшни гледки съм виждала и мисля, че без операция няма как да се прибере кожата. Ако е много рязка промяната, как ше стане по друг начин, струва ми се невъзможно,
zagrijena

Мнениеот silver933 » 14 Ное 2016, 13:53

Няма начин, освен да играе ножа, ако положението е много сериозно. :roll: Каквото и да се направи, няма как да се изпъне кожата сякаш никога нищо не е било.
Аватар
silver933

Мнениеот pavleta » 14 Ное 2016, 14:26

До десет килограма отслабване с упражнения и тренировки е възможно да се придаде по-приятен вид на тялото и кожата. За повече килограми надолу вече едва ли може да помогнат.
pavleta

Мнениеот Rali_hr » 14 Ное 2016, 14:39

pavleta написа:До десет килограма отслабване с упражнения и тренировки е възможно да се придаде по-приятен вид на тялото и кожата. За повече килограми надолу вече едва ли може да помогнат.

Е то 10кг за някой са нищо, всъщност може и до много повече, вече зависи от еластичността на кожата, какс а били разпределени килограмите, в областта на корема, след раждане е почти невъзможно да се свият, някои кожи са просто такива, и не смятам, че това трябва да е комплекс за жената. Както има чернокоси, така има и по-неподатливи кожи на такива силни напрежения като напълняването и отслабването.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Mon_ton » 14 Ное 2016, 16:42

Освен да се правят някакви масажи с витамин Е още в началото на отслабването, друг вариант не виждам, но голямо отпускане никакъв шанс няма да бъде прибрано.
Аватар
Mon_ton

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси