Вярвате ли на медената диета?

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Вярвате ли на медената диета?

Мнениеот sofi_black » 11 Дек 2013, 17:31

Четох за медена диета, с която можеш да свалиш 5-6 килограма за седмица! Още по-трудно ми стана да повярвам, когато прочетох режимът, който трябва да спазваш по време на медената диета.

Въпреки, че медът е чудотворно природно средство, едва ли има чак такива способности. Диетата основно се състои в консумирането на плодове и зеленчуци, както и нискомаслени млечни продукти. Тънкостта е там, че преди всяко хранене се взима по чаена лъжичка мед!

Е, как ви се струва, бихте ли се доверили на меда, за да свалите няколко килограма?
sofi_black

Re: Вярвате ли на медената диета?

Мнениеот annydance » 11 Дек 2013, 17:34

Мисля, че е съвсем естествено, когато спреш да ядеш месо, хляб, пържено и т.н. да отслабнеш с или без мед. Така, че тази диета по-скоро ми се вижда разтоварваща за хората, които не я практикуват ежедневно!
annydance

Мнениеот tornado » 08 Яну 2014, 23:41

А доколко е здравословно да се свалят толкова килограми за седмица? Въпреки че ме съмнява толкова бързо да се получи. Мисля, че всяка диета ограничава приема на важни вещества, разнообразното хранене е силно препоръчително. А като се спре, ефектът отново е никакъв. Решението е упражнения и правилно хранене
tornado

Мнениеот red_eyes » 09 Яну 2014, 22:37

tornado написа:А доколко е здравословно да се свалят толкова килограми за седмица? Въпреки че ме съмнява толкова бързо да се получи. Мисля, че всяка диета ограничава приема на важни вещества, разнообразното хранене е силно препоръчително. А като се спре, ефектът отново е никакъв. Решението е упражнения и правилно хранене

Какво му е нездравословното на това хранене, плюс това се набавят много и полезни вещества с мед, не съм убедена, че една лъжица стига, но.... всеки сам избира как да живее... :idea:
Аватар
red_eyes

Мнениеот Mon_ton » 01 Дек 2014, 16:10

Ами мисля, че нямаше да е зле ако бяхте написали какъв е режима, за да можем да си кажем мнението наистина :mrgreen: :lol:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Rali_hr » 02 Дек 2014, 14:14

Ако се ядат само плодове, зеленчуци и нискомаслени млечни продукти, много ясно, че ще се свалят килограми, пък дори и без да ядете мед :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Andrey » 16 Дек 2014, 14:49

Е тази диета е 2 лъжици мед и да речем 2 моркова, как няма да умрете от глад? :shock:
Аватар
Andrey

Мнениеот Локумът » 27 Яну 2015, 18:27

Поредната глупост е тази диета, чудя се как се връзват хората толкова лесно на такива диети?! Обикновено са съпроводени с много глад и с йо йо ефект..
Аватар
Локумът

Мнениеот S_Milenska » 28 Яну 2015, 14:21

annydance написа:Мисля, че е съвсем естествено, когато спреш да ядеш месо, хляб, пържено и т.н. да отслабнеш с или без мед. Така, че тази диета по-скоро ми се вижда разтоварваща за хората, които не я практикуват ежедневно!

Е, да ама друго е да бъде кръстена с думата диета ;)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Локумът » 22 Ное 2016, 12:25

Тея диети с бърз ефект са най-безсмисленото нещо на света, по-добре дас е изготви индивидуален хранителен режим, който да се следва, ако искате трайни резултати, а не бързи.
Аватар
Локумът

Следваща

Назад към Диети