. Да са ми живи и здрави!
 . Да са ми живи и здрави! . Да са ми живи и здрави!
 . Да са ми живи и здрави!

Затова всичко оставям на заготовки, за да им е гадно.
  Затова всичко оставям на заготовки, за да им е гадно.  

anetageorgieva написа:хаха, наистина не е никак лесно, особено когато всеки има различни предпочитания.

Snejna написа: А тея с предпочитанията знаеш ли как бързо можем да ги оправим! направо толкова е разлигавен днешния живот и хората в него Не искам това, не искам онова, като не искаш -сготви си! Вече минавам на тоя принцип.
 и от мен!
 и от мен! Никога не си губя да готвя само едно нещо, винаги са поне две, но в същото време всичко е предназначено за всеки. Тази вечер приготвих следното - гъста пилешка супа с много, много зеленчуци; ориз с гъби, моркови, лук и грах; солени мъфини; печена пъстърва и богата салата. Рибата е вечерята ни, всичко друго е за утре. От всичко съм предвидила да се хапва по два пъти :)
 Никога не си губя да готвя само едно нещо, винаги са поне две, но в същото време всичко е предназначено за всеки. Тази вечер приготвих следното - гъста пилешка супа с много, много зеленчуци; ориз с гъби, моркови, лук и грах; солени мъфини; печена пъстърва и богата салата. Рибата е вечерята ни, всичко друго е за утре. От всичко съм предвидила да се хапва по два пъти :) , та като сготвя уж да два дена напред, май не успяваме да докараме дотам
 , та като сготвя уж да два дена напред, май не успяваме да докараме дотам  . Моите хора не обичат да ядат често от една манджа, най-много два пъти и после я подритват.
 . Моите хора не обичат да ядат често от една манджа, най-много два пъти и после я подритват.Още от Framar.bg
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта