Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
05 Дек 2014, 12:10
Много ме впечатли рецептата, много обичам да си правя разни маски по косата
05 Дек 2014, 12:52
Ще пробвам и аз, точно есента много ми пада косата и мисля, че ще ми подейства много добре.
07 Фев 2015, 16:55
Здравей! Прекрасно е, че си споделила тази лесна за изпълнения рецепта! Само, ако може да споделиш и колко често се извършва тази процедура върху косата? Благодаря предварително!
08 Фев 2015, 16:13
kerybery написа:Здравей! Прекрасно е, че си споделила тази лесна за изпълнения рецепта! Само, ако може да споделиш и колко често се извършва тази процедура върху косата? Благодаря предварително!

Ами аз я правя всеки ден, като мисля, че тези неща действат с натрупване, за около месец, може би малко по-малко - 20 дни, за около седмица спирам и след това пак
09 Фев 2015, 10:44
А от къде се намира равнец, сух дали ще свърши работа, сигурно продават по аптеките/
30 Ное 2016, 00:20
в какъв период трябва да се употребява ? :) благодаря предварително
30 Ное 2016, 09:37
Аз не виждам причина защо да не се ползва всеки ден. Все пак е билка, а не някакво лекарство. Аз бих я ползвала в продължение на две седмици всеки ден и после почивка.
30 Ное 2016, 12:35
Звучи добре. Белият равнец е полезна билка, но не знам дали аз бих могла всеки ден за по-дълъг период, през който да може да подейства. Сигурно не можеш да втриваш отварата в корените, без преди това да отмиваш всеки ден стилизиращия продукт от косата?
01 Дек 2016, 11:06
Освен да не се ползва стилизиращ продукт. Известен период сигурно може да се издържи без него.
01 Дек 2016, 15:59
И да се ходи само с прибрана коса. Ама за колко време така, че да се усети ефекта?