! Нямам спомен да сме говорили често или продължително на тази тема, но ми прави впечатление, че започва да се проявява като голям кавалер. Отваря ми вратата, прави ми път, иска да ми помага с носенето на чантите
! Нямам спомен да сме говорили често или продължително на тази тема, но ми прави впечатление, че започва да се проявява като голям кавалер. Отваря ми вратата, прави ми път, иска да ми помага с носенето на чантите
? Аз мисля, че за да получат после жените кавалерско отношение, трябва преди това майката с поведение и "обучение" да е показала на растящото момче какво да прави. Иначе после хич няма и да се сеща да отвори вратата, камо ли да дръпне стола да седне жената.
! Така да продължава, че малко са кавалерите в днешно време. Не е само до ученето. Вие ще кажете дали сте го забелязали това нещо, но по мои наблюдения като че ли по-уверените мъже се проявяват като кавалери, които не страдат от някакви комплекси или поне не позволяват те да ги контролират.Локумът написа:Браво на момчето! Не знам дали е така, но за мен всяко момче преминава през период, в който се опитва да подобри отноешяние с майка си.. :) така че може и това да е.
Общо взето малко гадаем кво се случва, така или иначе на тва не се учи, то се знае.
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта