Аз ли нещо ги ям тея ябълки не мога да си обясня, защо казват, че ябълката е най-добра за отслабване, че фибрите в нея засищат и не знам си какво, след като явно не е така.

Кажете какъв е вашия опит с ябълките?

zheleva212 написа:Няма как да се заситиш с ябълка през деня. Аз някой път ям след вечеря, прияде ми се нещо и вместо да набивам пак хляб и месо или сладки, изям една ябълка и нещата си дойдат на мястото. Знам, че не трябва да се ядат плодове късно вечер, но наистина ми помага да не се нахвърля на нещо, от което после ще ми стане тежко и ще съжалявам, че съм го яла.
marsu написа:Надали се има предвид да се ядат САМО ябълки и това да е храната за цялата диета, но ако разгледаме поне един принцип на здравословно хранене, и изобщо препоръките, те често звучат така:
"Когато сте гладни, вместо да налитате на нещо вредно и пакетирано, изяжте една ябълка. Тя помага отслабването, а фибрите в нея ще ви държат сити за дълго време".
Е за мен това е "блаблабла", по-добре да не ям изобщо, защото една ябълка ще ми помогне да покажа на света, как и колко много мога да ям.
pitanka написа:Аз всеки ден ям по една ябълка за здраве, не за да отслабвам или да се залъгвам.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта