Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как да определя размера на бодито, което искам да купя?

Мнениеот borko1000000 » 12 Дек 2016, 13:16

julianne написа:Няма ли да ти е неудобно да носиш боди предвид анатомията? Съобразявай се с ръста и с килограмите си. Не можеш ли да пробваш първо на някоя приятелка, да видиш как ще се чувстваш?

Незная дали няма да ми не неудобно. Но ако анатомията ми пречи мога да нося гащи под бодито.
Може и да пробвам на приятелка въпреки, ако ми разреши.
borko1000000

Re: Как да определя размера на бодито, което искам да купя?

Мнениеот Lollipop » 12 Дек 2016, 13:48

borko1000000 написа:
julianne написа:Няма ли да ти е неудобно да носиш боди предвид анатомията? Съобразявай се с ръста и с килограмите си. Не можеш ли да пробваш първо на някоя приятелка, да видиш как ще се чувстваш?

Незная дали няма да ми не неудобно. Но ако анатомията ми пречи мога да нося гащи под бодито.
Може и да пробвам на приятелка въпреки, ако ми разреши.

Приятелю, на момченцата нещата под бодито и под гащите не е добре да се притискат и пристягат, колкото и да таи се иска да ти е топло. По-добре да си купиш по-голям размер потник или тениска, която да обличаш, за да ти пази кръста, отколкото да обличаш боди и един ден да лишиш вашите от чудото на това, да продължиш рода си, който точно в момента се съмнявам дали е гениален.
Аватар
Lollipop

Предложение за извратен секс

Мнениеот mrmars » 21 Дек 2016, 13:28

Искам да уточня, че съм извратен. Ако не Ви харесват извратените неща е добре да не четете темата.След дълго търсене и неуспешни връзки, мисля, че открих любовта. Тя е бисексуална и двамата сме правили тройка с една от приятелките и. От както съм с нея мисля, че и аз развих бисексуални наклонности. Засега не съм и споделял за бисексуалните ми накланности. Малко е сложно, защото не ми харесват мъжете, но ми се иска мъж да ме задоволи анално. Искам докато мъжа ме задоволява анално аз да задоволявам приятелката ми и да се задоволяваме едновременно. Незная, как да и кажа за желанието ми, защото досега винаги съм и твърдял, че съм хетеросексуален а сега установих че съм нещо между хетеро и бисексуален. Ако и кажа ще излезе, че съм я лъгал, но аз преди да я срещна нямах бисексуални предпочитания. Тя ги провокира в мен. Стигнах до извода, че дори и да се почне с нещо малко извратено в секса накрая ще се стигне до нещо което е много извретено.
mrmars

Re: Предложение за извратен секс

Мнениеот Andrey » 21 Дек 2016, 14:56

темата ти звучи, сякаш ще предлагаш секс на някой. Какво ти пука,кажи й, може пък да се навие, почни от далече. но е малко сбъркано, от мен да знаеш. :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот YoLindi » 21 Дек 2016, 15:01

Демек не знаеш дали да я питаш или не, така ли? Не мисля, че ще те напусне, ако й разкриеш желанията си. Ако не й хареса това, което ще чуе, най-много да не отворите повече темата. Поне така си мисля. Не ми изглежда да е от тези с консервативно мислене.
YoLindi

Мнениеот mrmars » 21 Дек 2016, 15:22

YoLindi написа:Демек не знаеш дали да я питаш или не, така ли? Не мисля, че ще те напусне, ако й разкриеш желанията си. Ако не й хареса това, което ще чуе, най-много да не отворите повече темата. Поне така си мисля. Не ми изглежда да е от тези с консервативно мислене.

Колебаех се, като писах темата, но щом пишеш, че няма да ме напусне ще разкрия желанията си.
mrmars

Мнениеот Harmony » 21 Дек 2016, 15:33

mrmars написа:
YoLindi написа:Демек не знаеш дали да я питаш или не, така ли? Не мисля, че ще те напусне, ако й разкриеш желанията си. Ако не й хареса това, което ще чуе, най-много да не отворите повече темата. Поне така си мисля. Не ми изглежда да е от тези с консервативно мислене.

Колебаех се, като писах темата, но щом пишеш, че няма да ме напусне ще разкрия желанията си.

Важно е ти дали си наясно какво точно искаш. По-добре да си кажеш, отколкото да се притесняваш и да се чудиш всеки път как да разбереш дали тя ще откликне. Едва ли ще има много момичета, които да погледнат на това като нещо в реда на нещата. Това само твоя фантазия ли е или искаш наистина да го направиш?
Аватар
Harmony

Мнениеот mrmars » 21 Дек 2016, 15:49

Harmony написа:
mrmars написа:

Важно е ти дали си наясно какво точно искаш. По-добре да си кажеш, отколкото да се притесняваш и да се чудиш всеки път как да разбереш дали тя ще откликне. Едва ли ще има много момичета, които да погледнат на това като нещо в реда на нещата. Това само твоя фантазия ли е или искаш наистина да го направиш?

Не е само фантазия. Искам да го направя наистина.
mrmars

Мнениеот niya_mazova » 21 Дек 2016, 16:22

Така се получава - едно опиташ, второ и накрая си отишъл твърде далеч. Като искаш да опиташ, внимавай какво правиш и кого избираш, да не съжаляваш после.
niya_mazova

Грим за бала за момче

Мнениеот azsumnov » 20 Яну 2017, 10:45

Не си харесвам лицето. Имам пъпки и не изглежда гладко. Аз съм момче и искам на бала да изглеждам хубаво, като Джъстин. Какви гримове трябва да използвам, за да изглеждам, като Джъстин?

Изображение
azsumnov

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси