Сега да ви предложа нещо много вкусно, което напоследък започнах да правя.
Вместо спагети, използвам фусили, стават за хапванае и на следващия ден, затова вече ги предпочитам пред спагетите (защото аз да си призная пастата си я свързвам най-много със спагети).
Сосът - пилешко месо, нарязано на ивици, се запържва в малко зехтин с черен пипер, сол, червен пипер, чесън. Маха се от котлона.
Сосът - слагам малко сметана за готвене (малка кутийка), добавям настърган кашкавал - може и друго любимо сирене, слагам 2-3 шепи спанак, когато се стопи добавям месото. махам настрани.
Нарязани на ивици чушка и лук на лунички, запържват се в рамките на няколко минути,- аз харесвам да останат хрупкави, минута преди да ги махна слагам чери домати и тях само ги "жулвам" през огъня, колкото да им се "напука" обелката, съвсем за кратко, да придобият някаква топлина и визия на сготвено. Смесвам пастата със соса, отгоре добавям от зеленчуците и слагам няколко парченца авокадо. Поръсвам с няколко настъргвания пармезан.
