Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
09 Ное 2016, 13:20
klara написа:Не съм яла никога такова нещо и се чудя като се прави на салата търпи ли обикновените подправки като оцет, олио или може и по- екзотични. Вкусът му дали ще търпи балсамов оцет или горчица например. Питам, защото си правя една такава салата със листен зеленчук, на която слагам такива и други подправки и ми е любопитно.
Аз бих направила точно това и не мисля, че ще се получи нещо неприятно на вкус. Манголдът не е толкова натрапчив и ще се съчетаят. Зависи и от вкуса на човек, може не на всеки да му понесе.
30 Дек 2016, 11:50
Любопитно ми стана за този манголд и напролет ще го потърся. Даже може да си насадя.
12 Яну 2017, 11:23
Аз много го харесвам задушен. В масло и зехтин смесени задушавам първо 2 скилидки чесън и зелен лук, червен пипер и после добавям манголда. Слагам капак да се задуши за около 5-8 минути, слагам малко лимонов сок и сол и готово. Ползвам си го като гарнитура за месо.
12 Яну 2017, 18:07
При липса на лозеви листа, също може да свърши работа за сърмички.
12 Яну 2017, 23:03
Да, с неговите големи листа е идеален. Продава ли се по пазарите, защото аз не съм виждала?
26 Сеп 2018, 10:46
Намирал съм на пазара , тук ав Сф не е труден за откриване, ама кога бях на гости в родния казанлък не открих, дори и в Зарата. В столицата има всичко
01 Окт 2018, 14:21
Яла съм веднъж, някаква трева, за мен всичките с аеднакви на вкуси не ме впечатляват особено.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.