Какво ви дразни най-много в другия пол?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какво ви дразни най-много в другия пол?

Мнениеот fawla » 25 Окт 2016, 15:06

Био доктор написа:Това, което ви дразни в другият пол, не ви ли дразни и в хора от вашият пол или там всичко е ОК, егоизма дразни само, ако е проява от другият пол...

Ако е от моя пол малко вероятно да ми е в къщата и да има претенции към мен.. :mrgreen:
Аватар
fawla

Мнениеот Био доктор » 25 Окт 2016, 15:18

fawla написа:
Био доктор написа:Това, което ви дразни в другият пол, не ви ли дразни и в хора от вашият пол или там всичко е ОК, егоизма дразни само, ако е проява от другият пол...

Ако е от моя пол малко вероятно да ми е в къщата и да има претенции към мен.. :mrgreen:

Не знаех, че снаха и свекърва не се е чувало да живеят под един покрив... и да си имат претенции една към друга :lol:
Био доктор

Мнениеот roksana » 25 Окт 2016, 15:26

Био доктор написа:
fawla написа:

Не знаех, че снаха и свекърва не се е чувало да живеят под един покрив... и да си имат претенции една към друга :lol:

Тука няма пол, има снаха и свекърва :mrgreen: , това са отделни вселени и коренно различни светове :lol: . Дразненето е изначално и неизбежно. Мъжете ни са за загрявка.
roksana

Мнениеот Lollipop » 14 Яну 2017, 09:59

Био доктора пак е решил да се направи на интересен. :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Мнениеот silver933 » 14 Яну 2017, 11:11

Мен ме дразни и в моя пол, когато някой се прави на много отворен. :) Дразни ме и безотговорността на някои мамини синчета. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот lini_leni » 16 Яну 2017, 14:35

Нали затова сме от противоположни полове, за да се дразним :lol: . Иначе няма да е интересно. Аз гледам да не обръщам много внимание на моя човек, че тръгна ли, все ще сме скарани :grin: .
lini_leni

Мнениеот Monika_Spasova » 23 Фев 2017, 13:56

lini_leni написа:Нали затова сме от противоположни полове, за да се дразним :lol: . Иначе няма да е интересно. Аз гледам да не обръщам много внимание на моя човек, че тръгна ли, все ще сме скарани :grin: .

То е ясно, че са за това - да се дразним, но все понякога ти се явява пред очите и почва да те дразни още повече, особено мъжете и тяхното "ей ся след малко" ме побърква, за тях винаги има време, за тях нищо не е спешно, никоя грижа не е спешна и важна.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот silver933 » 13 Мар 2017, 17:09

Е, то е ясно, че винаги ще има причини да казваме, че ние - определен пол сме повече от другия пол и сме по-важни. :) жените си имат своите чудатости, с които ми бъркат в здравето, но разбирам, че и мъжете не сме цвете за мирисане в техните очи.
Аватар
silver933

Мнениеот Rali_hr » 31 Мар 2017, 12:35

Дразни ме най-много, че мъжете не са инициативни, винаги се ослушват и все чакат жената да ги ръчка за нещо.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот sky_100 » 13 Ное 2018, 11:10

Най-омразното нещо в българските мъже е като решат че могат да се изхрачат на улицата, докато минават покрай теб. Направо ми се повръща в такива моменти :snooty:
sky_100

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси