Био доктор написа:Това, което ви дразни в другият пол, не ви ли дразни и в хора от вашият пол или там всичко е ОК, егоизма дразни само, ако е проява от другият пол...
Ако е от моя пол малко вероятно да ми е в къщата и да има претенции към мен..

Био доктор написа:Това, което ви дразни в другият пол, не ви ли дразни и в хора от вашият пол или там всичко е ОК, егоизма дразни само, ако е проява от другият пол...
fawla написа:Био доктор написа:Това, което ви дразни в другият пол, не ви ли дразни и в хора от вашият пол или там всичко е ОК, егоизма дразни само, ако е проява от другият пол...
Био доктор написа:fawla написа:Био доктор написа:Това, което ви дразни в другият пол, не ви ли дразни и в хора от вашият пол или там всичко е ОК, егоизма дразни само, ако е проява от другият пол...
Не знаех, че снаха и свекърва не се е чувало да живеят под един покрив... и да си имат претенции една към друга
lini_leni написа:Нали затова сме от противоположни полове, за да се дразним. Иначе няма да е интересно. Аз гледам да не обръщам много внимание на моя човек, че тръгна ли, все ще сме скарани
.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта