Мъже, ходите ли на козметични салони, я си признайте!

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Мъже, ходите ли на козметични салони, я си признайте!

Мнениеот annydance » 08 Дек 2016, 15:01

Аз признавам, че се заглеждам, определено правят впечатление такива мъже. Но и не се смея, защото ходят да се поддържат. Не виждам нищо странно вече и мъжете да си почистват кожата, да ходят на масаж, да използват козметика за всяка част на тялото си или да се обезкосмяват.
annydance

Мнениеот Malina » 08 Дек 2016, 17:29

annydance написа:Аз признавам, че се заглеждам, определено правят впечатление такива мъже. Но и не се смея, защото ходят да се поддържат. Не виждам нищо странно вече и мъжете да си почистват кожата, да ходят на масаж, да използват козметика за всяка част на тялото си или да се обезкосмяват.

А странно ли ти е да си прави мезотерапии и подобни неща? или да си слагат ботокс и всякакви такива неща?
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот PasDeDeux » 08 Дек 2016, 18:30

И те ли за опъване на бръчките си слагат ботокс? Трябва да са доста възрастни. Това са само дендитата и паркетните лъвове :lol: .
PasDeDeux

Мнениеот ivoblinc » 09 Дек 2016, 13:19

Кракът ми не е стъпвал в такова нещо, само при фризьор се подстригвам и това е. Не ме влекат такива работи. Един мъж няма какво толкова да подобрява.
ivoblinc

Мнениеот страстоцвет » 18 Яну 2017, 15:21

ivoblinc написа:Кракът ми не е стъпвал в такова нещо, само при фризьор се подстригвам и това е. Не ме влекат такива работи. Един мъж няма какво толкова да подобрява.

Ще опънеш бръчките, ще направиш някоя кола маска, някоя процедура за кожата. имам какво да се прави, ама и аз не си падам по тея глупости. :mrgreen: Нека ме гледат другите грозен, техен си проблем, нали имам брада, под която се крия. :ugeek:
страстоцвет

Мнениеот pravilno » 19 Яну 2017, 12:18

Сега с тия модерни бради доста грижи си спестяват мъжете, намериха мекото на хляба :lol: .
pravilno

Мнениеот asdddwww » 19 Яну 2017, 14:51

pravilno написа:Сега с тия модерни бради доста грижи си спестяват мъжете, намериха мекото на хляба :lol: .

Повечето жени намират брадата на мъжете за секси, сега има някои изключения, които се водят от старите порядки за гладко избръснатия мъж, но повечето млади жени искат мъжа да излъчва мъжественост, а не да е като бебешко дупе.
Аватар
asdddwww

Мнениеот Pipilota » 22 Яну 2017, 09:43

Ако не се прекалява, както правят някои жени, нека и мъжете да ги посещават, в това няма нищо лошо. :)) само да не се окаже така, че жената не ходи, а мъжа е редовен клиент, че такава връзка накрая няма бъжеще. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот m.vulev » 23 Яну 2017, 14:58

Кога влизат мъжете в козметичен салон? Като минавам покрай такива, все жени виждам вътре :smile: .
m.vulev

Предишна

Назад към Зона за мъже