Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Грим за бала за момче

Мнениеот qwerryyy » 20 Яну 2017, 11:08

Според мен ти стига само фон дьо тен да сложиш, но най-добре да го направи гримьор, за да изглежда естествено. :) Като видях темата си помислих, че си поредния травестит, но след като желанието ти е да изглеждаш добре, мисля, че и родителите ти ще те подкрепят да прикриеш пъпките. Не го прави сам, защото нямаш опит (надявам се) и ще изглежда грозно и смешно. Ще ти подсили и веждите и си готов.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот dejavu » 20 Яну 2017, 11:33

Погрижи се първо за пъпките, тях трябва да ги третираш с подходяща медицинска козметика, която да ги изчиства и по-леко да преминеш този период. Гримът може да влоши състоянието им. Помоли вашите да отидете на дерматолог.
dejavu

Мнениеот Локумът » 20 Яну 2017, 12:39

Имаш време до бала да промениш начина си на хранене, да минеш на по-здравословна храна, да ти се изчисти кожата ипосле пак сложи малко за цвят да изглеждаш по-добре на снимките, ама .. проблемът няма да се оправи с малко грим, трябва да разбереш защо се случва така с тебе.
Аватар
Локумът

Как да разкарам сексуалните мисли от главата ми?

Мнениеот rozata » 13 Фев 2017, 15:24

Аз съм момиче, което дели една стая и едно легло с брат си. Леглото е голямо и може и двамата да спим без да се докосваме, но е студено и замръзваме и затова спим опрени един до друг и той ме гушка с ръце. Аз го помолих, защото знам, че така е по-топло и студа не се усеща отколкото ако спим - той на едната страна а аз на другата. Аз спя с нощница и понякога усещам твърдия му член и ми харесва това усещане въпреки, че съм с нощница. Искам да правим секс, но разбрах, че не е редно да се прави между брат и сестра. Сега незнам, как да разкарам тези сексуални мисли от главата ми.
rozata

Re: Как да разкарам сексуалните мисли от главата ми?

Мнениеот Mon_ton » 13 Фев 2017, 15:32

Оф Боже.... колко трябва да сте извратено ненормални, да се притискате с брат ти и да се гушкате... нормални ли сте? Какви мисли да разкараш, просто спи на друго място, на дивана в хола спи, ако трябва. ...
Аватар
Mon_ton

Мнениеот red_eyes » 13 Фев 2017, 15:39

Вашите как са ви оставили да спите в едно легло :shock: ? И аз съм спала в една стая с брат ми, но такива мисли не съм имала. Физиологията няма как да се контролира, но поне можете да предотвратите всякакви такива работи като не се натискате нощем. Нямате ли други стаи, в които да се преместиш ти или той?
Аватар
red_eyes

Мнениеот rozata » 13 Фев 2017, 15:50

red_eyes написа:Вашите как са ви оставили да спите в едно легло :shock: ? И аз съм спала в една стая с брат ми, но такива мисли не съм имала. Физиологията няма как да се контролира, но поне можете да предотвратите всякакви такива работи като не се натискате нощем. Нямате ли други стаи, в които да се преместиш ти или той?

Другите стаи са заети от роднини.
rozata

Мнениеот Mon_ton » 13 Фев 2017, 16:21

Какви роднини може да има из вас, ако това е временно, то вече е време да си ходят. А ти си разбрала, че това не е редно (разбирай ме, това се знае по прицнип, не се разбира.... както и с трети братовчеди не може)....
Толкова ли няма роднини жени, с които да спиш.... :lol:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Elica » 13 Фев 2017, 16:38

Поне пък престанете да се прегръщате, кажи на вашите, че не ви е удобно да спите заедно и да спиш с майка си, той с баща ти, толкова ли е трудно?!! Някои семейства разделят децата си, когато пораснат, вашите в едно легло ви сложили... някои неща са си природа, без значение брат, сестра. :banghead:
Аватар
Elica

Мнениеот Nightmare » 13 Фев 2017, 16:46

rozata написа:
red_eyes написа:Вашите как са ви оставили да спите в едно легло :shock: ? И аз съм спала в една стая с брат ми, но такива мисли не съм имала. Физиологията няма как да се контролира, но поне можете да предотвратите всякакви такива работи като не се натискате нощем. Нямате ли други стаи, в които да се преместиш ти или той?

Другите стаи са заети от роднини.

Ти разглеждаш брат си като сексуален обект ли? Предполагам, че не си много ок с тия мисли и желания, затова вземи мерки, отдавна са минали времената, когато роднини са се чифтосвали.
Nightmare

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси