26 Яну 2017, 14:34
26 Яну 2017, 16:04
irka написа:Слагам винаги повечко вода, когато варя спагети. Като кипне, ги слагам заедно със сол. Обичам хубаво да са уврели, тия полуготовите хич не ми е приятно да ми хрупат и да се мотаят полутвърди в устата ми. Забелязала съм, че и марката спагети има значение. Някои не стават толкова добре като други.
27 Яну 2017, 10:20
27 Яну 2017, 10:34
balsam написа:Какво значение има марката, спагети като спагети. Аз не гледам какви взимам, едва ли се различават по нещо.
04 Фев 2017, 09:37
28 Апр 2017, 11:54
Pipilota написа:Само Барила вземам, това са макарони във всяка форма, които са невероятни, никога не превират, не се слепват, е разбира се зависи и от готвача, ако се забрави ще се скапят, но не са от тези, които за минути се скапват, дори ми се е случвало да попадна на спагети, които хем са твърди, хем разкашкани, от тогава минахме само на барила, може да са скъпи,но поне ти е кеф да ядеш.
28 Апр 2017, 14:43
03 Май 2017, 15:37
03 Май 2017, 19:25