Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как да разкарам сексуалните мисли от главата ми?

Мнениеот rozata » 13 Фев 2017, 17:12

Nightmare написа:
rozata написа:
red_eyes написа:Вашите как са ви оставили да спите в едно легло :shock: ? И аз съм спала в една стая с брат ми, но такива мисли не съм имала. Физиологията няма как да се контролира, но поне можете да предотвратите всякакви такива работи като не се натискате нощем. Нямате ли други стаи, в които да се преместиш ти или той?

Другите стаи са заети от роднини.

Ти разглеждаш брат си като сексуален обект ли? Предполагам, че не си много ок с тия мисли и желания, затова вземи мерки, отдавна са минали времената, когато роднини са се чифтосвали.

Брат ми не е сексуален обект въпреки, че имам такива мисли, той е повече от сексуален обект. Не съм повърхностно момиче, което търси само секс. Имам чувства към него и винаги е бил до мен в трудни моменти. Той на всеки осми март ми подарява цвете.
rozata

Мнениеот zheleva212 » 13 Фев 2017, 23:43

Разбира се, че е до теб и ще е до теб в трудни моменти, нали ти е брат. Но как си представяш изобщо оттук нататък да продължаваш? И ти самата си наясно, че нещата не са нормални. На колко години си?
zheleva212

Мнениеот Monika_Spasova » 14 Фев 2017, 09:52

rozata написа:Брат ми не е сексуален обект въпреки, че имам такива мисли, той е повече от сексуален обект. Не съм повърхностно момиче, което търси само секс. Имам чувства към него и винаги е бил до мен в трудни моменти. Той на всеки осми март ми подарява цвете.

Виж, той ти е брат, това , че е мил с теб, не означава, че трябва да го приемаш като гадже, просто е добре възпитан, може би грешката е на родителите ви, че не са го учили да се биете, като нормалните братя и сестри. :lol:
Намери си друг обект на желанията, сама си наясно, че това е лошо, което си мислиш и искаш.
Просто поговори с майка си и й кажи, че не ти е приятно да спиш с брат си в едно легло, големи сте и се чувстваш некомфортно, да си ходят роднините и си живейте нормално.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот sofi_black » 14 Фев 2017, 10:15

Тя ако има такива мисли, дори и да е в друга стая брат й, пак може да е на тази вълна и де се дразнят. По-добре иди на психолог.
sofi_black

Мнениеот rozata » 14 Фев 2017, 12:19

zheleva212 написа:Разбира се, че е до теб и ще е до теб в трудни моменти, нали ти е брат. Но как си представяш изобщо оттук нататък да продължаваш? И ти самата си наясно, че нещата не са нормални. На колко години си?

Нямам планове, как да продължа оттук нататък. Може би трябва да се отдам на щастието пък каквото ще да става. Аз съм на 17.
rozata

Мнениеот dinkog » 14 Фев 2017, 12:22

sofi_black написа:Тя ако има такива мисли, дори и да е в друга стая брат й, пак може да е на тази вълна и де се дразнят. По-добре иди на психолог.

Мислиш ли, че семейство, което слага тийнейджъри в една стая да се прегръщат, би се съгласило да ходят на психолог? Първо, за да тръгне едно дете на психолог, трябва да има съгласието на родителите си, не може самосиндикално да отиде, а и някой трябва да го плаща тва нещо. :)) Родителите са сбъркани в цялата ситуация, знаеш, че ги тресат хормоните, оставили ги да се натискат в едно легло. И кви са тея роднини на гости толкова време?!
Аватар
dinkog

Мнениеот Viktor_11 » 14 Фев 2017, 13:07

Как ще спиш с брат си, вие сте луди. Вземи да се разкараш в друга стая, щом ти си го мислиш и той си го мисли... после да не ревеш, че те е оправил
Viktor_11

Мнениеот annydance » 14 Фев 2017, 13:20

rozata написа:
zheleva212 написа:Разбира се, че е до теб и ще е до теб в трудни моменти, нали ти е брат. Но как си представяш изобщо оттук нататък да продължаваш? И ти самата си наясно, че нещата не са нормални. На колко години си?

Нямам планове, как да продължа оттук нататък. Може би трябва да се отдам на щастието пък каквото ще да става. Аз съм на 17.

Заблуждаваш се, че това е щастие. Нямаш представа до какво може да доведе това нещо. Говорила ли си с брат ти на тази тема? Той какво мисли за ситуацията?
annydance

Мнениеот Guppy » 14 Фев 2017, 13:36

За какво щастие говориш?! Това е неестествено и ненормално, каква връзка може да имаш, помисли реално и адекватно. Ще бъдеш с брат си година две три, примерно, един ден ще имате деца и ще си бъдете бивши, ако имате щастието да имате деца от други хора.... вместо да запазите връзката си ще я разрушите. А ако вземеш и забременеееш сещаш ли се какво дете ще излезе накрая от брат и сестра? Мисли се за тея неща... а брат ти на колко години е?!
Аватар
Guppy

Мнениеот vanusha » 14 Фев 2017, 14:04

Отдай се на щастието, ако мислиш, че е нормално това щастие и на мен ми е интересн, брат ти на колко години е, след като ти си на 17?
vanusha

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси