Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как да разкарам сексуалните мисли от главата ми?

Мнениеот rozata » 14 Фев 2017, 14:04

annydance написа:
rozata написа:
zheleva212 написа:Разбира се, че е до теб и ще е до теб в трудни моменти, нали ти е брат. Но как си представяш изобщо оттук нататък да продължаваш? И ти самата си наясно, че нещата не са нормални. На колко години си?

Нямам планове, как да продължа оттук нататък. Може би трябва да се отдам на щастието пък каквото ще да става. Аз съм на 17.

Заблуждаваш се, че това е щастие. Нямаш представа до какво може да доведе това нещо. Говорила ли си с брат ти на тази тема? Той какво мисли за ситуацията?

Не сме говори на тази тема.
rozata

Мнениеот rozata » 14 Фев 2017, 14:06

vanusha написа:Отдай се на щастието, ако мислиш, че е нормално това щастие и на мен ми е интересн, брат ти на колко години е, след като ти си на 17?

Той е на 19.
rozata

Мнениеот rozata » 14 Фев 2017, 14:11

Guppy написа:За какво щастие говориш?! Това е неестествено и ненормално, каква връзка може да имаш, помисли реално и адекватно. Ще бъдеш с брат си година две три, примерно, един ден ще имате деца и ще си бъдете бивши, ако имате щастието да имате деца от други хора.... вместо да запазите връзката си ще я разрушите. А ако вземеш и забременеееш сещаш ли се какво дете ще излезе накрая от брат и сестра? Мисли се за тея неща... а брат ти на колко години е?!

Вярвам че любовта е за цял живот и че ако обичаш някого няма, как да го зарежеш заради друг. За деца ми е рано да мисля.
На 19.
rozata

Мнениеот MGB » 14 Фев 2017, 14:46

Той е пълнолетен и като нищо може да влезе в затвора за такова нещо.
MGB

Мнениеот ramimni » 15 Фев 2017, 11:00

Това шега ли е? Не може на родителите да не е минала мисъл какво означава 17- и 19-годишни "деца" да спят заедно.
ramimni

Мнениеот Mon_ton » 15 Фев 2017, 14:44

rozata написа:Вярвам че любовта е за цял живот и че ако обичаш някого няма, как да го зарежеш заради друг. За деца ми е рано да мисля.
На 19.

Чакай сега, каква любов за цял живот... става въпрос за брат ти и за бъдещето ти. Той ако те осемени ще те питам за какви деца ти е рано да мислиш, я се осъзнай, това е брат ти, не е някое гадже .Ако беше приятел, щях лично аз да те посъветвам да действаш, но това е брат ти, за любов не може да става въпрос.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Yunona » 15 Фев 2017, 15:07

ramimni написа:Това шега ли е? Не може на родителите да не е минала мисъл какво означава 17- и 19-годишни "деца" да спят заедно.

И аз се чудя... Надявам се да е шега. Не е възможно нормални родители да допускат подобно нещо.
Yunona

Мнениеот Malina » 15 Фев 2017, 15:10

За мен няма оправдание, не искам да го казвам, но ми се струва, че тези хора са от малцинството, само там си предсатвям пълна къща с роднини и големи деца, спящи на едно легло.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот S_Milenska » 15 Фев 2017, 16:56

Malina написа:За мен няма оправдание, не искам да го казвам, но ми се струва, че тези хора са от малцинството, само там си предсатвям пълна къща с роднини и големи деца, спящи на едно легло.

И аз си помислих, като прочетох, че цялата къща е пълна с роднини,какви са тея роднини, които стоят толкова авреме, че работата е станала за секс?
Аватар
S_Milenska

Re: Защо се кара само на мен, когато искам да съм по сутиен и прашки?

Мнениеот amoreamore » 03 Апр 2017, 14:50

Е, може ли такова нещо, трябва да се спазва благоприличие, явно майка ти е сбъркана някъде по пътя..на мен би ми било много неприятно, ако видя което и да било от децата ми по прашки.
Аватар
amoreamore

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси