Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Намирате ли спектакъла на Snuff Puppets за образователен?

Мнениеот Jully » 17 Яну 2017, 13:41

mimeto90 написа:Ако имаш за цел детето ти да се изплаши и да спи неспокойно, върши работа. Големите обаче май повече се забавляват.

Ако е много малко ще се изплаши, но ако е по-голямо ще му е смешно, децата са жестоки. :bump:
Аватар
Jully

Re: Ще гледате ли пети сезон на Под прикритие?

Мнениеот Jully » 16 Фев 2017, 16:00

Стъклен дом беше изключителна тъпотия и като актьорска игра, остава и с 10 години по-късно, да не е в пъти по-добро.
Аватар
Jully

Имало ли е популярни двойки, които сте обожавали?

Мнениеот Guppy » 17 Фев 2017, 11:17

Интересувам се много от Лайфстайла, от живота на звездите, особено от интимния им. Имам си любими холивудски звезди, за които се вълнувам като за близки приятели. Мъжът ми казва, че съм се побъркала и това били тийнейджърски истории. Последно бях бясна на раздялата на Пит и Джоли, а и не само от техните. Вие имате ли си любими звезди и двойки, които харесвате и кои са те? :?: :?: :?:
Аватар
Guppy

Re: Имало ли е популярни двойки, които сте обожавали?

Мнениеот vanusha » 17 Фев 2017, 11:25

Никога не съм била голяма фенка, имало е двойки,които харесвам, но не и толкова, че да се притеснявам за тяхната раздяла. По ми е неприятно,когато някой ерген си намери половинка. :lol:
vanusha

Мнениеот irka » 17 Фев 2017, 11:35

Повечето обожават само единият от двойката :grin: , рядко и двамата са любимци. Най-много ми е смешно, когато дамите харесват даден актьор или певец и като чуят, че е станал гадже с някоя, все едно им е изневерил и веднага я намразват :smile: . Аз нямам любими нито по единично, нито по двойки.
irka

Мнениеот valensiq » 17 Фев 2017, 12:41

Никога не съм се захласвала толкова, на мен също ми е било смешно как се възмущават за някоя връзка, сякаш са имали шанс с този актьор и сега видиш ли шансовете им са се изпарили. :lol:
Имам любим актьор, който е Джони Деп,не ми хареса новата му прибързана връзка, но в крайна сметка всеки човек си знае какво иска и какво - не. :)
Аватар
valensiq

Мнениеот mix_twix » 17 Фев 2017, 13:36

Никога не съм харесвал някой изобщо като актьор и като човек съвместно и да се интересувам какви ги прави у тях си, и са ми странни хора, които се кефят, не че има нещо лошо, всеки има право да харесва и да прави каквото си поиска.
Аватар
mix_twix

Мнениеот rabotnata pchela » 17 Фев 2017, 15:03

Никога не съм се интересувала. :) (май не попадна на форум да пишеш тая тема хихи)
Не ме интересува любими мои звезди какво правят, за кой са женени, не се интересувам например, от музиката, която харесвам кой как се казва, кога бил роден и подобни неща, мен ме интересува това, което ми доставя на мен удоволствие.
Аватар
rabotnata pchela

Re: "Комиците" - харесвате ли телевизионното им шоу?

Мнениеот rabotnata pchela » 22 Фев 2017, 16:42

Локумът написа:Да, започна да става скучно, такива предавания рядко успяват да поддържат интереса, вече сякаш всичко сме видели..

Явно е така, но дори и нещо да се повтори, ако са иновативни, няма да е зле, те следват една линия и доста са се изчерпали. Не знам що продължават да снимат едно и също години наред... те самите не усещат ли, че зрителския интерес намалява значително...
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Guppy » 10 Мар 2017, 17:17

Е, то не че имам шанс да се срещна с тях, но се вълнувам от щастието им и ако някоя не ми харесва не си го крия. :lol:
Аватар
Guppy

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси