Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот gabinka_80 » 16 Мар 2017, 15:52

е аз, не мисля, че 2 месеца са проточване, след като е имало и съпътстващо лечение, реално забавянето е от 1 месец. Мисля, че всичко ще е наред с пчелата.
gabinka_80

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Мар 2017, 20:34

Ами какво да ви кажа момичета, нямам друг избор, не искам да ходя при други лекари, а и той месеца мина, следващия ми цикъл е на 25-ти, на 4-ти отивам да се маха раничката. Много ме е страх, но няма на къде, за липсата пък на секс от декември насам, няма да говоря. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Lisandra » 17 Мар 2017, 12:12

Това е показателно една инфекция докъде може да доведе. Как ще ти я махат, защо се страхуваш, доколкото знам се приема за рутинна процедура.
Lisandra

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Lisandra » 17 Мар 2017, 12:21

Аз също преживях много, от безотговорността на бившия, и сега редовно ходя на прегледи. Както се казва не питай старило, а питай патило.
Да не говорим, че влияе на много фактори от живота ни. Има старшно много двойки, които имат проблеми със зачеването и според мен голям процент се дължи на неизлекувани полово предавани болести.
Lisandra

Мнениеот Mon_ton » 17 Мар 2017, 12:44

rabotnata pchela написа:Ами какво да ви кажа момичета, нямам друг избор, не искам да ходя при други лекари, а и той месеца мина, следващия ми цикъл е на 25-ти, на 4-ти отивам да се маха раничката. Много ме е страх, но няма на къде, за липсата пък на секс от декември насам, няма да говоря. :mrgreen:

Въобще не се притеснявай, отнема минути , след като си сигурна в лекаря си и ти е казал, че не е проблем, значи не е,ти досега сиимала лечение, което след като раничката астои, явно е било свързано и с нея и с нейното подобрение, за да може да се обработи. Не смятам, че кървяща раничка е добре да бъде горена, сигурно затова и лекарката ти е отлагала. Не се притеснявай, а обгарянето е минута, не усещаш нищо, ще мине и замине. После вече може да падат някакви боклучета след обгарянето, тялото ти ще се изчиства, това е нормално! :) ще мине скоро, не го мисли толкова. :grouphug:
Аватар
Mon_ton

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот qwerryyy » 17 Мар 2017, 15:05

Просто българите, мъже и жени сме с убеждението, че всичко ще ни мине и ако не потърсим помощ, няма да има нужда да се лекуваме, с други думи - не го мисли и то ще мине.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Ваня Стойчева » 17 Мар 2017, 16:47

Не е толкова страшно, наистина за минута се маха раничката и е напълно безболезнено.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Stark » 17 Мар 2017, 20:23

Просто трябва внимание ижелание да запазим здравето си. На мен ми се случи ужасно преживяване, коет ме награди с няколко проблема, по-скоро разкъсвания , но всичко вече е само блед спомен. Сега съм много внимателна иизплашена за всичко.
Аватар
Stark

Мнениеот krasi_more » 18 Мар 2017, 09:14

повечето от нас ходят, само когато има проблем и аз съм така, не ходя ако се чувствам добре и ми няма нищо. Сега покрай забременяването съм редовна и след раждането ходя 2 пъти и толкова. : след това ако ми потрябва.
krasi_more

Мнениеот Monika_Spasova » 18 Мар 2017, 09:42

то пак д асе ходи, когато има проблем бива, толкова познати имам, които не ходят, дори ако имат очевиден прпоблем и само казват :трябва да отида" и така и не ходят.... И след това се чудят, защо положението толкова се е усложнило и се лекуват с месеци.
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология