Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Stark » 21 Мар 2017, 15:16

Да, прегледите не са приятни, а и никоя от нас не обича да дреме пред лекарския кабинет, но момичета, здравето ни интимното рядко и боли, просто трябва да се следи и 2 пъти в годината да се "прежалват" 2 дена и това. е
Аватар
Stark

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Pacienti » 22 Мар 2017, 14:03

Профилактичните прегледи са задължителни, това е тъй наречената превенция на заболяванията. Намерете си лекар, който има същото отношение. Аз ходя при Каляшева и практиката ѝ е да изпраща подсещащ смс, че е време за профилактичен преглед, което е много удобно.
Pacienti

Мнениеот rabotnata pchela » 23 Мар 2017, 21:08

Хубаво е това, но както сме казвали, не всички сме от столицата. А за едната профилактика 500 км мерси. Ходя си и аз когатo се сетя, горе дому заплювам един месец в годината и така. Е ако се наложи не чакам следващата година.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот svetlozara » 24 Мар 2017, 12:39

Досега съм ходила само един път не лакар, след като ми го назначи ендокринолога, преди това не бях, не ми хареса прегледа и сега пак е време да ходя и ще го направя, няма да повтарям грешките от преди :)
svetlozara

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Monika_Spasova » 01 Апр 2017, 10:22

Надявам се бързо да мине и да споделиш как е била процедурата! :) не се притеснявай, всичко ще е наред.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот rabotnata pchela » 05 Апр 2017, 20:41

Аз да ви се оплача, докато не вляза във втора група на цитонамазка, няма как да ми се оправи раничката. :( защото лекарката каза, че може да се върне с лошо :cry: и сега пуснахме ново изследване и чакам вторник резултата, дано всичко е наред!!!
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Ваня Стойчева » 05 Апр 2017, 20:49

Всичко ще мине, добре е, че лекарката ти непренебрегва препоръките за окончателно решаване на проблема!
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот tinkerbell » 11 Апр 2017, 10:49

От скоро получавам леко зачервяване долу около интимната зона. Обаче не знам от какво може да бъде, дали е от дрехите и бельото, дали е нещо кожно или е от епилацията (за нещо венерическо не ми се мисли). На някоя от вас случвало ли й се е? То е малко като подсичането при бебетата, но пък е много странно за мен, защото досега не съм имала подобен проблем. Чудя се да се мажа ли с нещо или директно да ида да се посъветвам с лекар.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот kauda » 11 Апр 2017, 10:56

tinkerbell, може и да е нещо безобидно! Аз след едно лекарство, такова течение ми се образува, докато се изчисти лекарството, понеже беше вагинално, че от търкането на бельото ми се притриха до краката и там където не го споменаваме. :) мазах краката с крем здраве, на интимната област не съм, и само памучно бельо без остри ръбове и без да ти стиска никъде. Изкуственото бельо в това затоплящо се време спарва до няма и къде, вярно е секси, но заложи на просто памучно бельо, а специалното в специални дни го носи. Според мен няма да е някакъв проблем, но е най-добре да идеш да попиташ за мнение, да не се влоши. :grouphug:
Аватар
kauda

Мнениеот tinkerbell » 12 Апр 2017, 10:58

kauda написа:tinkerbell, може и да е нещо безобидно! Аз след едно лекарство, такова течение ми се образува, докато се изчисти лекарството, понеже беше вагинално, че от търкането на бельото ми се притриха до краката и там където не го споменаваме. :) мазах краката с крем здраве, на интимната област не съм, и само памучно бельо без остри ръбове и без да ти стиска никъде. Изкуственото бельо в това затоплящо се време спарва до няма и къде, вярно е секси, но заложи на просто памучно бельо, а специалното в специални дни го носи. Според мен няма да е някакъв проблем, но е най-добре да идеш да попиташ за мнение, да не се влоши. :grouphug:

Kauda, благодаря ти много за съвета. Но ето и днес пак го има това зачервяване. Ще отида на лекар, то се е видяло. Аз течение не съм имала, но може би заради прищипването на бельото така съм се протъркала. Памучно бельо не нося...винаги все някакви дантели и изкуствени материали и ето какво ми дойде до главата.
Аватар
tinkerbell

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология