Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
13 Сеп 2016, 15:44
И аз не бих се подложила на този метод, скъпичко излиза като след поставянето трябва и на поддръжка да ходиш. Много затормозяващо и губивреме.
21 Мар 2017, 11:58
Тези прецедури мисля че ги слагат повече момичетата покрай баловете си. :) Но е важно да се внимава и да не се прекалява с такива процедури, зашото наистина може да се проскубят. Серумите са достатъчни поне при не много сериозни проблеми с липса на мигли, или много къси.
21 Мар 2017, 13:57
Какъв ти е проблемът със спиралата, при мен много бързо се маха и слага, може би защото не използвам водоустойчива, бърша с мокра кърпа, мия си лицето и нанасям крем, даже нямам специални неща за сваляне на грима.
А това косъм косъм е красиво, но и мен ме притеснява свалянето, да не стана като проскубана кокошка...
21 Мар 2017, 17:59
Ами да ти кажа много ми е кофти, като знам, че ще трябва да махам грима като се прибера. Не че е толкова усилия, но ми е много неприятна процедура. А и предпочитам да се събуждам красива дето се вика.

За косъм по косъм съм чувала, че не падат от тях твоите си мигли. Падат от тези на снопчета, които са. Само че си е разход, а и зависи колко ти издържат. Абе ако си заслужава и трябва подръжка по на рядко си заслужава и бих се навила.
22 Мар 2017, 22:21
Добре де, а може ли косъм по косъм да се направи хубаво, а не като фолк певиците, които на нищо не приличат в очите?
23 Мар 2017, 16:40
Да аз съм виждала естествено изглеждащи. Те са различни видове, дължини и т.н. Избираш си какви точно да сложиш.
24 Мар 2017, 12:44
Много искам и аз да си удължа, даже намерих едно място в моя град и за там съм се запътила, около 80 лева мисля беше процедурата. Миглите ми са много къси и искам да ги съживя малко, смятам да избирам някакви нормални размери, да не прекалявам. :)
11 Апр 2017, 00:56
И аз се вълнувах от това, и четох за естествените методи. Купих си рициновото масло, но е мазно и не особено приятно за нанасяне, което не продължих дълго да ползвам. Колебаех се за изкуствени мигли, но опитах , като за последно със серум за мигли- доста по-лесно и малко като разход от тях е. По-лесно и приятно е със серум, от мазането с масла, а и там има такива. Със серумът видях няколко ефекта върху миглите, и удължаване, и обем и потъмняване на цвета. Лично опитах серума , който видях по ТВ-Бонилаш и от тогава го ползвам редовно, като поддръжка-3 пъти седмично.
Дано съм била полезна
07 Юли 2017, 10:56
Magdalena_Nai написа:И аз се вълнувах от това, и четох за естествените методи. Купих си рициновото масло, но е мазно и не особено приятно за нанасяне, което не продължих дълго да ползвам. Колебаех се за изкуствени мигли, но опитах , като за последно със серум за мигли- доста по-лесно и малко като разход от тях е. По-лесно и приятно е със серум, от мазането с масла, а и там има такива. Със серумът видях няколко ефекта върху миглите, и удължаване, и обем и потъмняване на цвета. Лично опитах серума , който видях по ТВ-Бонилаш и от тогава го ползвам редовно, като поддръжка-3 пъти седмично.
Дано съм била полезна

Значи и аз ще се насоча към серума. Четох и в темата във форуам, след като всички са доволни. Пък и е хубаво да имаме красиви мигли,нали??