irka написа:Слагам винаги повечко вода, когато варя спагети. Като кипне, ги слагам заедно със сол. Обичам хубаво да са уврели, тия полуготовите хич не ми е приятно да ми хрупат и да се мотаят полутвърди в устата ми. Забелязала съм, че и марката спагети има значение. Някои не стават толкова добре като други.
balsam написа:Какво значение има марката, спагети като спагети. Аз не гледам какви взимам, едва ли се различават по нещо.
Pipilota написа:Само Барила вземам, това са макарони във всяка форма, които са невероятни, никога не превират, не се слепват, е разбира се зависи и от готвача, ако се забрави ще се скапят, но не са от тези, които за минути се скапват, дори ми се е случвало да попадна на спагети, които хем са твърди, хем разкашкани, от тогава минахме само на барила, може да са скъпи,но поне ти е кеф да ядеш.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта