Дали ще имам истинско семейство или съм обречен винаги да бъда сам?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Дали ще имам истинско семейство или съм обречен винаги да бъда сам?

Мнениеот zagrijena » 25 Фев 2016, 17:44

Има различни видове семейства, отношения. Човек избира начина си на живот. Няма рецепта за щастие, всеки си я забърква сам :razz: .
zagrijena

Мнениеот Kremiliya » 29 Юни 2016, 13:56

zagrijena написа:Има различни видове семейства, отношения. Човек избира начина си на живот. Няма рецепта за щастие, всеки си я забърква сам :razz: .

Понякога бъркаш грешна рецепта. :) не мисля, че тези, които са самотни, искат да бъдат сами, само защото така са си забъркали рецептата. Някои неща не зависят от теб самия. :(
Аватар
Kremiliya

Мнениеот klara » 29 Юни 2016, 16:39

Аз мисля, че всичко зависи от нас самите и е важно как гледаме на нещата. Промениш ли си малко гледната точка за нещо, и ти се открива друг хоризонт и можеш да промениш нещо. Което не зависи от теб и не можеш да промениш, просто не се занимаваш с него и не хвърляш енергията си за него.
klara

Мнениеот rabotnata pchela » 29 Юни 2016, 17:06

klara написа:Аз мисля, че всичко зависи от нас самите и е важно как гледаме на нещата. Промениш ли си малко гледната точка за нещо, и ти се открива друг хоризонт и можеш да промениш нещо. Което не зависи от теб и не можеш да промениш, просто не се занимаваш с него и не хвърляш енергията си за него.

Ми.. не съм съгласна и аз. :) иМам брат, който е необвързан, а много иска да бъде. Но не се получава, не е щото гледа неправилно, мисли грешно или нещо, просто не попада на човека. Айде кажи как да не го мисли, човек на близо 40 години без жена и семейство, без деца?!
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Krum » 04 Май 2017, 11:33

Преминеш ли някои години, става все по-трудно да запазиш някой и да успееш да "не го мислиш". Все това ми беше в главата, за радост вече мога да се похваля, че имам жена до себе си, с която ни предстои скромна сватба следващия месец, а вчера ме зарадва, че очакваме и бебе, много се надявам най-накрая и при мен да се наредят нещата, защтоо толкова години изкарах сам, не мисля, че мога още..
Аватар
Krum

Мнениеот Kremiliya » 05 Май 2017, 10:16

Krum написа:Преминеш ли някои години, става все по-трудно да запазиш някой и да успееш да "не го мислиш". Все това ми беше в главата, за радост вече мога да се похваля, че имам жена до себе си, с която ни предстои скромна сватба следващия месец, а вчера ме зарадва, че очакваме и бебе, много се надявам най-накрая и при мен да се наредят нещата, защтоо толкова години изкарах сам, не мисля, че мога още..

еее, най-накрая добра новина! Стискам палци всичко да ти се случва идеално и чудесно занапред!
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Anka » 30 Май 2017, 14:03

Много се радвам, че така се развиват нещата при теб! Дано скоро да се радваш на истинско семейство и на прекрасното детенце ;)
Аватар
Anka

Предишна

Назад към Зона за мъже