Партньорство според рождената дата

Споделете всичко, което ви вълнува – любопитни факти, мнения или размишления. Общи приказки по общи теми.

Партньорство според рождената дата

Мнениеот FramarModRosi » 04 Юли 2013, 15:30

Numerology.jpg
Numerology.jpg (74.51 KiB) Прегледано 3344 пъти
Случвали ли ви се е да не можете да си обясните, защо сте реагирали по един или друг начин във връзката си! Съзнанието ви диктува едно, а извършвате друго! Познато ли ви е? Дали наистина нашата дата на раждане има нещо общо с успешното партньорство?

1. Родените на първо число от месеца са много амбициозни. Искат да подчинят всичко на себе си, дори и любовта. Те отделят повече време на кариерата си, отколкото на романтиката. Затова за тях най - удобен е роман в службата. И в секса „единиците” се стремят да удовлетворят главно своите потребности. Затова браковете им рядко са успешни.

2. Хората родени на втори се интересуват преди всичко от духовното единство с партньора. Без него за тях няма шанс и за физическа близост. Дори не е важно дали духовната комуникация ще прерасне във физическа. Ето защо партньорството им е успешно само със сродни души, а сексът е кулминация на чувствата.

3.‘Тройките“ са много амбициозни и дори агресивни. Партньорът им може само да ги допълва, защото те не обичат конкуренция и още по – малко критика. За тях любовта е лов за страст, за нейното подчинение и удовлетворяване на собственото им чувство.

4. Трудно може да завъртите главата на родените на четвърто число, но ако това се случи, те ще бъдат верни партньори. „Четворките” имат среден сексуален темперамент, затова се нуждаят от подкрепата на партньора. Съвместният живот с тях изисква търпение и силен характер.

5. „Петиците“ са материалисти, затова за тях е важно партньорът им да е богат. Изобщо не се интересуват от външността му, стига джобовете му да са пълни с банкноти.

6. Точно обратно стоят нещата при родените на шесто число. Те са емоционални, романтични и често идеализират своите партньори. В любовта им еднакво място заемат и сексът, и възвишените чувства.

7. „Седмиците“ са променливи, неспокойни и търсещи. Дълго се оглеждат за най-добрия партньор и могат да встъпят в брак по няколко пъти. Любимият на „седмица” не трябва да обръща внимание на малките измени - така се проявява неизбежното им влечение към промените, които само укрепват брака.

8. Родените на осми притежават силен характер, способни са на силни и продължителни чувства. Но тъй като трудно ги разбират и обичат, те често остават самотни. Половинките на „осмиците, познавайки способността им да правят компромиси, често изпитват нервите им.

9. „Деветките“ смятат силното физическо привличане за любов, затова обикновено са неразбрани и първите им връзки не се радват на особен успех. Те са много сексуални и трудно биха облекли в думи чувствата си, но ако обикнат истински, то е задълго.

10.„Десетките“ са силни в сексуален план късметлии. Те търсят и намират партньори, които никога не биха критикували действията и решенията им. Но изискват това да бъдат и сексуално силни партньори, тъй като за „десетките“ доминиращо е физическото удоволствие.

11. Родените на тази дата са противоречиви натури, които обичат секса, а същевременно свенливостта не им е непозната. Обикновено са искрени, но трудно откриват адекватния партньор, защото често се сблъскват с предателство. Родените на 11 число не понасят да бъдат лъгани …

12. Обикновено това са сговорчиви, искрен и положителни, но неуверени в себе си хора. С любов и нежност можете да ги завоювате, но твърдият горделивец никога няма да покори сърцето им. С родените на 12 число се живее лесно. Щастието им се усмихва в съюз с партньори подобни на тях.

13. Тези хора са трудни и сложни в емоционалната и в сексуалната сфера. Независимо от техните силни сексуални апетити, чувствената им страна не е развита достатъчно силно. Цял живот родените на 12 число се надяват да открият уверен в себе си партньор, който да ги поддържа и направлява. Браковете с тях винаги са сложни.

14. Те са много обаятелни и привличат противоположния пол, но заедно с това са студени в интимните отношения и не е лесно да ги обикне човек. Родените на 14 число са много прагматични, при това търсят съюз със също такива прагматици.

15.Родените на 15 число са лесни за общуване. Те са романтични и отстъпчиви, но и избухливи. Падат си по осигурените партньори, макар липсата на материално благосъстояние не е съществен проблем за тях. Браковете им са успешни, особено с тези, които отговарят на романтичната им нагласа и не рушат построените от тях въздушни замъци.

Очаквайте продължение!
FramarModRosi
 
Мнения: 321
Регистриран на: 12 Дек 2012, 15:27

Re: Партньорство според рождената дата

Мнениеот slavova_75 » 04 Фев 2014, 12:30

Не се бях замисляла :shock: :P
slavova_75
 
Мнения: 37
Регистриран на: 03 Фев 2014, 14:42

Re: Партньорство според рождената дата

Мнениеот renito » 06 Фев 2014, 11:17

Къде е втора част,доста общо намирам със себе си ?? :D
Аватар
renito
 
Мнения: 50
Регистриран на: 06 Фев 2014, 10:47

Re: Партньорство според рождената дата

Мнениеот Lollipop » 24 Ное 2014, 16:54

Не бих седнала да търся партньора си според зодията и датата на раждане, вижда ми се много ограничаващо, не се знае кой точно може да бъде твоя късмет.
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55

Re: Партньорство според рождената дата

Мнениеот MGB » 28 Окт 2016, 17:16

Как го определят това нещо не мога да разбера? Става за забавление.
MGB
 
Мнения: 438
Регистриран на: 09 Апр 2014, 14:24

Re: Партньорство според рождената дата

Мнениеот PasDeDeux » 04 Ное 2016, 09:28

И за мен вярно, и за партньора вярно :smile: . Астрологическа работа :lol: .
PasDeDeux
 
Мнения: 423
Регистриран на: 09 Окт 2013, 14:53

Re: Партньорство според рождената дата

Мнениеот kalinka-kuku » 29 Мар 2017, 15:59

Според написаното доста сватби ме чакат, а аз още за първата се притеснявам.. :lol:
Аватар
kalinka-kuku
 
Мнения: 1189
Регистриран на: 20 Мар 2015, 15:25

Re: Партньорство според рождената дата

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Мар 2017, 10:05

Аз съм родена на 7.7, ама не мога да кажа, че съм непостоянна, напротив, много съм си постоянна даже!
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53


Назад към Общи приказки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта