Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

Отношенията между мъжа и жената, въпроси и проблеми по пикантни теми

Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

Мнениеот Vampire Kiss » 07 Авг 2011, 09:14

Аналният секс е едно от табутата в секса, за което рано или късно започва да мисли всяка двойка /или тройка :P /. Толкова много хора го правят така "отзад", че е трудно да се усети дали партньорката или партньорът изпитват удоволствие, а няма нищо по-добро от това да се научи малко повече и да бъдем по-информирани, дори и и тук, за взаимно удоволствие...

Анален секс и порнография
Остра критика за това, което касае аналния секс, заслужават порнографията и порно филмите. Книгите и филмите оставят грешно впечатление, че тази форма на секс не се отличава по своята същност от обичайното сношение. Там героинята неизменно го прави без никакво затруднение, партньорът й влиза в разтворения й анус, без каквато и да била трудност, сякаш във влагалището й и оргазма, от който стиска зъби, я облива още с първите няколко движения. Зрители и читатели, които взимат това за чиста монета, могат да се хвърлят в бой, оставяйки всякакво внимание и често биват толкова шокирани, че завинаги забравят подобна идея.

Анален секс без страх

Един от главните проблеми е страхът - страх от болката, както у жената, така и у мъжа. Обичайни реакции са отвращението и дори внезапно изменение на чувствата към партньора, диктувани от това, че много хора не допускат възможността да свързват половата любов с частта на нашето тяло, която използваме за други нужди. Съществува и по-скоро мнимата, отколкото реалната "дълга ръка" на закона, както гражданския, така и религиозния. В действителност тази "дълга ръка" почти никога не препятства действията на "късата ръка" ако двете се държат благоразумно и ако става дума за пълнолетни. В много страни за единствен легален полов контакт се признава пенисо - вагиналния секс в "мисионерска" позиция. Законите осъждат много и разпространени видове сексуална практика, например оралния секс.

Аналното сношение е единствената форма на "неестествен секс", чието название води началото си още от библията - содомия. Факта, че този вид секс често се асоциира с хомосексуализъм или животински, го правят повече приличащ на престъпление, отколкото на нещо друго и го нарежда в така наречената категория "ненормален".

Anal sex - бъди внимателен!
Повечето мъже чакат до последната минута. По време на обичайната полова процедура всичко е стигнало до въвеждането на пениса във влагалището, а след това следва: "Да опитаме ли този път отзад?" Първата реакция на жената е силна уплаха. Тя мисли, че ще я накара да го направят веднага. При положение, че между влагалището и задния отвор има някакви си 5 сантиметра, защо му е да се цели по-ниско ?

Друго лошо начало: "Опитвала ли си някога това парче в задника си ?". Жената се страхува, че ако каже "НЕ", това ще й придаде някаква девствена привлекателност и ще го направи още по-настоятелен. Ако каже "ДА", то дава на партньора си "зелена светлина", независимо от това иска ли го в този момент или не. Възможно е тя да е опитвала анален секс и да го мрази, а може и да е опитвала нееднократно и да й е харесало. Но и двете не означават, че иска да го прави в този момент и с този мъж.

Може да има няколко причини и не е задължително да са оскърбителни за мъжа. Може да й харесва анален секс с "малки" мъже, а той да е прекалено голям. Може би предпочита малък и тънък пенис в ануса си и къс дебел във влагалището си. Или просто в този момент е неспокойна за храносмилателния си тракт. Да не забравяме, че жените имат по-голям проблем с това, отколкото мъжете, което е свързано с менсртуалния цикъл. В най-добрия случай, поставяйки я пред необходимостта да отговаря "ДА" или "НЕ", тя ще бъде нервна и стегната, а аналното сношение, повече от всеки друг полов акт, изисква физическо и психологическо отпускане.


Анален секс или как не трябва да се пита

Страхът от аналното сношение започва непосредствено със започването на физическата част. Много мъже не помагат с нищо на жените,когато подемат темата. Първата бариера, която трябва да се преодолее, е разбирането какво не трябва да се казва, за да отговори партньора ви "ДА". Разбира се става дума за случая, когато въпросът се поставя от мъжа. Ако жената сама кани мъжа, тогава всичко е ясно - напред!

Anal sex - за разнообразие и удоволствие
Известно е, че страхът или очакването, или въобще страхът пред нещо непознато, винаги кара сфинктерния мускул, управляващ задното изходно отверстие - ануса (от лат. anus) да се съкращава. Това на свой ред ни предпазва от обезкуражаваща случайност в момент на стрес. Освен това се явява сериозно препятствие за тези експериментатори, които искат да се запознаят със секса "през задната врата". На анален секс се наслаждават тези, които подхождат един към друг като диви самец и самка - много внимателно.


Анален секс - действие с пръсти
Когато не знаете какво да кажете - замълчете. Може лесно да узнаете заинтересоваността на партньора си без нито дума. Както и всяка друга ерогенна зона, ануса (както отвътре, така и отвън) при различните жени има различна степен на чувствителност. В аналния секс, както и в гениталния, любовната игра е жизнено необходима, така че не губете шансовете си с излишна припряност. Започнете да галите дупето й по цялата повърхност и следете реакциите. Стяга ли тя своите "бузки"? Ако да - тя се напряга нервно. Ако се отпускат - това е добър знак. Плъзнете надолу пръст по аналния й отвор. Вижте прави ли тя движение назад, опитвайки се да вкара пръста ви между бузите си? Застава ли по корем когато започнете да опипвате ректума й? Ако тя прави нещо от това, то шансовете ви растат.

Добър начин да склоните жената към анален секс е следният. Да я подготвите аналогично на това, както бихте я подготвили за раздялата й с девствеността в областта на вагиналния секс... Почти всяка жена преди да е имала истинско сношение е изпитала "ръчната" работа на нетърпеливия млад ухажор. Нека ануса й изпита всички тези логични степени. С жена, която не е имала досега никого "зад гърба си" трябва да действате така, както бихте го направили с девственица. Намокрете пръста си с вагиналните й секрети или вашата собствена слюнка. По-добре използвайте тази натурална смазка, отколкото изведнъж да започнете да се суетите около нея с някакъв анален гел. Неопитната в в тези неща жена може да намери убийствена връзка между пръстите ви върху ануса й и кутията вазелин, която сте взели със себе си в постелята и ще реши, че се каните да я изнасилите анално.

Анален секс - първо проникване
За такова първо (встъпително) тестово проникване използвайте малкия си пръст. Той е желан гост във влагалището, дори девственото, но девствения ректум е нещо друго. Помнете, че в действията ви трябва да има максимум внимание. Вместо изведнъж да проникнете вътре, прокарайте пръст около гънките на аналното й отверстие. Бързо ще разберете дали това й харесва или не, тъй като ще започне да стяга сфинктерния мускул или, за да ви помогне, да вкарате пръста си или за да го избута. В това отношение свинктерните мускули имат големи способности. Когато края на пръста ви премине през външното мускулно колело не започвайте да го движите напред-назад, както бихте направили във влагалището й. Удоволствието, което получава жената от аналната любов, се заключава не в движението, а във всеобхващащото чувство за изпълненото пространство, запълнено или с пръст, или с пенис. Бавно вкарайте пръста, до самия му край, след това започнете да правите бавни кръгови движения, без да го движите напред-назад. Тези движения и натиск ще се усещат и във влагалището, тъй като правото черво граничи непосредствено с женските полови органи. Докато правите всичко това, се погрижете да вършите и нещо "неанално". Целувайте гърдите или ласкайте с език пъпа й, за да я отвлечете от размишленията, още какво анално сте й приготвили.

Анален секс - не плашете
Сега тя напълно е "вкусила" показалеца ви и доволна започва да се отдръпва от вас и да протестира. Когато жената за първи път минава през такава процедура обикновено казва: "О, престани! Не е нужно!", дори и без съмнение да се наслаждава на всяка минута от това. На малките момичета в детството се внушава, че трябва да са изящни - понякога прекалено. Тя се бои, че по време на аналните ви изследвания и измервания ще се натъкнете на нещо "неромантично". Дори щателно да е измила цялото си тяло под душа и да е взела вана, преди да легне в постелята и да знае, че е абсолютно чиста навсякъде. Не я карайте да се тревожи - отстъпете й веднага. Извадете пръста, но продължавайте предиграта върху външната част. Целувайте ануса й нежно, в кръг, още и още. Освен това във всяка целувка има нещо успокояващо, където и да е, дори ако е на задника.

Анус и език - аналингус

Аналингус на латински означава "анус + език". Някои го наричат "риминг" (reaming) от староанглийското "remen", означаващо "разтварям". Думата "rim" (обгражда, обикаля) най-добре изразява същността на тази техника, тъй като анусът отвън представлява кръгъл отвор, образуван от гънки.

Жената трябва да легне по корем, широко разкрачвайки крака и да подложи под себе си възглавница, за да се повдигне. Леко разтворете бузките й. Не ги разтягайте силно, иначе възбуждайки се може да й причините болка. Преди да се концентрирате върху ануса, лижете нетърпеливо отгоре и отдолу аналната вдлъбнатина. Обърнете особено внимание на твърдата, жилеста област, отделяща ануса от влагалището. Това място е необикновено ерогенно, особено при жените с епизотомия - хирургическо вмешателство при раждане за разширяване на прохода. Направените шевове правят нервните окончания на това място по-чувствителни. Когато ласкаете с език ануса й, правете бързи кръгови движения, не забравяйки горещо да дишате така, че тежкото ви дишане да я възбужда още повече. Само не отивайте дълбоко. Както и за другите ерогенни зони и тук важи правилото "Колкото по-малко, толкова по-добре".

Очевидно е, че в този момент трябва да я смажете със собствената си слюнка и да я възбудите още по-силно. Да, това е много животински, пещерен вид секс, но в края на краищата не произлизаме ли от хора, действително излезли от пещерата? Традиционния романтичен подход е прекрасен, но от време на време мъжът трябва да играе ролята на нежен звяр за своята жена. И ако тя последва инструкциите в този урок, той ще бъде приятно удивен от възбудата й в отговор на примитивната му страст. Много мъже смятат такава процедура за безполезна, тъй като езикът не може хубаво да влезе вътре. Разбира се няма да можете да го напъхате целия, но ще можете да го вкарате в колелото на сфинктерния мускул. Възбудената жена може да опита да притисне края на езика за няколко секунди - съвършено ново и неизвестно двойнствено усещане...

Най-известни сцени с анален секс


Апартамент в Париж, тя и той лежат на пода... Изведнъж той се обръща по корем, рязко събува панталона си, взима лубрикант, започва да масажира ануса й и прониква в нея...
През 1972г. тази сцена предизвиква пълен възторг у малкото зрители, имали късмета да зърнат нецензурираната версия на филма ”Последното танго в Париж”, от известният режисьор Бернардо Бертолучи.

Неизвестно защо, когато мъжът „обработва“ жената отзад повечето зрители си мислят, че гледат анален секс. Във всеки случай това е истина в „Очите на змея“ (другото название е „Опасна игра“) (1993) на Абел Ферари. В него Джеймс Русо насилва отзад Мадона. Вярно, сцената е снета така, че въобще не се вижда дали това е вагинално или анално задоволяване.

Аналният секс, обаче, в повечето случаи се свързва с хомосексуални изпълнения. В „Мадам Бътерфлай“ (1993) Джеръми Айрънс, който по неизвестно какви причини изобщо не разбира в първата половина на филма, че неговата любовница всъщност е мъж, изглежда видимо доволен от секса си с нея (него).

Тарантино в „Криминале“, в доста комичен план показва аналния секс като акт на отпускане, в който „обиденият“ трябваше да заплати с живота си.

Надявам се, че съм била полезна и ще ви замисля за много от аспектите на това удоволствие, което все още е табу...поне в официалните ни разговори... :P
Vampire Kiss
 
Мнения: 89
Регистриран на: 05 Авг 2011, 14:49

Re: Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

Мнениеот Violetta » 07 Авг 2011, 19:33

Чак настръхнах, докато го четях. Момиче, ти правила ли си въобще анален секс? Мен лично това ми е един от кошмарите, имах гадже, което само това искаше и не полагаше никакви усилия да ми бъде добре.

Гледам да си го спестявам, дори и мъжът ми да мрънка... :lol:
Казала съм му - ако иска такива неща, да ходи да си ги търси по магистралите... :twisted:
Но се радвам, че е послушен...

Вярно, че ако съм предразположена, ако...ама много ако, по-добре да си го спестя, този пуст анален секс.
Violetta
 
Мнения: 466
Регистриран на: 28 Апр 2011, 22:58

Re: Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

Мнениеот Vampire Kiss » 07 Авг 2011, 19:59

Естествено ,че съм правила анален секс и много ми харесва, но съм имала добър учител...При теб не се е получило, но вярвай ми, интересно усещане е, което само обогатява гамата от усещания, когато си обичана...
Vampire Kiss
 
Мнения: 89
Регистриран на: 05 Авг 2011, 14:49

Re: Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

Мнениеот Ivo Atanasov » 07 Авг 2011, 20:25

Ммммммммм, искате ли една мъжка гледна точка за аналния секс...Много приятно е, стига да знаеш как и двамата да го икат, иначе е тормоз и за двамата!
Ivo Atanasov
 
Мнения: 24
Регистриран на: 04 Авг 2011, 21:10

Re: Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

Мнениеот boriskarlov » 09 Авг 2011, 22:52

Защо стреснахте дамите с тази тема и прекратихте всякакви дискусии? Толкова ли са срамежливи жените в този форум? Не го вярвам, ама...явно е факт.
boriskarlov
 
Мнения: 125
Регистриран на: 03 Юли 2011, 22:06

Re: Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

Мнениеот valiart » 21 Окт 2011, 00:16

Много приятели мъже, които не са фенове на аналния секс са споделяли, че тези които го практикуват имат гейси наклонности.
Аватар
valiart
 
Мнения: 1138
Регистриран на: 18 Окт 2011, 12:24

Re: Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

Мнениеот qproin » 21 Окт 2011, 00:37

ЕЕее, браво за темата....ако не друго си почетох поне
qproin
 
Мнения: 669
Регистриран на: 18 Юли 2011, 22:21

Re: Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

Мнениеот kriskiss2001 » 27 Окт 2011, 16:48

qproin написа:ЕЕее, браво за темата....ако не друго си почетох поне

Хора, различни мнения. На едни им харесва на други не. Има жени , които го обожават, има други, които не. Тук е много индивидуално. Правете това, което ви харесва.
kriskiss2001
 
Мнения: 409
Регистриран на: 18 Окт 2011, 13:01

Re: Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

Мнениеот Violetta » 27 Окт 2011, 19:03

qproin написа:ЕЕее, браво за темата....ако не друго си почетох поне

Интересна тема, не оспорвам. Ще е интересно и няколко техники да приложат, че да не ни къртят, като го правят... :lol:
Violetta
 
Мнения: 466
Регистриран на: 28 Апр 2011, 22:58

Re: Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

Мнениеот kriskiss2001 » 27 Окт 2011, 19:57

Violetta написа:
qproin написа:ЕЕее, браво за темата....ако не друго си почетох поне

Интересна тема, не оспорвам. Ще е интересно и няколко техники да приложат, че да не ни къртят, като го правят... :lol:

Увертюрата е задължителна. Плъзвайки устни по дупето , а тя стенеше леко от допира на езика му....
kriskiss2001
 
Мнения: 409
Регистриран на: 18 Окт 2011, 13:01

Следваща

Назад към Интимно

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта