Спират ли вноса на лекарството за високо кръвно налягане ВАЛСАКОР?

Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.

Спират ли вноса на лекарството за високо кръвно налягане ВАЛСАКОР?

Мнениеот iriny » 02 Сеп 2019, 10:34

Майка ми е с високо кръвно налягане. След неколкократна смяна на лекарствата, личният лекар ѝ изписа ВАЛСАКОР табл. от 160 мг. Взема го от няколко месеца и се чувства много добре. Но миналата седмица, когато трябваше да си го осигури за новия месец, се оказа, че липсва в аптеките. Фармацевтите ни уведомиха, че нямало внос и не знаят дали ще има. Успяхме да й намерим една опаковка, която ще ѝ стигне за този месец, но съм притеснена дали ще можем да го намерим в аптечната мрежа после. Моля, ако някой има актуална информация, да сподели.
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17

Re: Спират ли вноса на лекарството за високо кръвно налягане ВАЛСАКОР?

Мнениеот tano » 02 Сеп 2019, 16:54

Наскоро на мен също ми се наложи да търся Валсакор за моя роднина, която не можеше да намери лекарството в Чирпан. Успях да го открия в Стара Загора. Фармацевтите за съжаление не успяха да ми отговорят дали спират вноса му и дали занапред ще го има в аптечната мрежа.
tano
 
Мнения: 121
Регистриран на: 07 Авг 2019, 11:03

Re: Спират ли вноса на лекарството за високо кръвно налягане ВАЛСАКОР?

Мнениеот gacony » 18 Сеп 2019, 05:25

tano написа:Наскоро на мен също ми се наложи да търся Валсакор за моя роднина, която не можеше да намери лекарството в Чирпан. Успях да го открия в Стара Загора. Фармацевтите за съжаление не успяха да ми отговорят дали спират вноса му и дали занапред ще го има в аптечната мрежа.

Чудят се как да ни набутат бългаески боклуци, в случая - Валтезин. Вносните лекарства действат, понеже се слагат всички съставки в необходимите дози. Българските фирми режат от тях и затова не помагат
gacony
 
Мнения: 9
Регистриран на: 16 Авг 2019, 22:25


Назад към Лекарства

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron