Бизнес, политика, шоубизнес, забава или всичко от света около нас.....по дати
Правила на форума
Добави отговор

Загора Данс 2005 ще стане част от каузата "Предай нататък"

12 Дек 2012, 16:16

С благотворителен коледен концерт, танцьорите от клубът по спортни танци " Загора Данс 2005" и техни приятели ще се включат в каузата на предаването на Наталия Симеонова "Предай нататък". С думите "Нека заедно да дадем усмивка на една майка посветила живота си на своите болни деца", организаторите приканват старозагорци за съпричастност към идеята като от своя страна обещаха красиво, забавно и зрелищно шоу в прекрасна обстановка. Концертът ще се проведе на 19 декември в залата на драматичен театър " Гео Милев". Началото е от 18.00 часа, а входът за благотворителната инициатива ще струва 5 лева. Въздействащата история, която отвори сърцата на танцьорите от старозагорския клуб по танци може да видите в третия брой на предаването "Предай нататък".Тя разказва за съдбата на Светла - една майка, която е посветила живота си на своите болни деца.
А вие ще предадете ли нататък?

Re: Загора Данс 2005 ще стане част от каузата "Предай нататък"

27 Авг 2019, 11:15

Чудесна инициатива! Браво на Загора Данс 2005! Според мен подобен род прояви трябва да се популяризират с всички средства, за да достигнат до повече хора. Да си припомним, че българинът днес не се е превърнал в пълен егоист и непукист, че състраданието, съпричастността и добротата все още ги има! Предай нататък доброто и един ден то ще се върне при теб...

Re: Загора Данс 2005 ще стане част от каузата "Предай нататък"

18 Дек 2019, 10:44

Добрите дела и благотворителността не би трябвало да са концентрирани само около празниците... Хубаво е все пак, че ги има, защото иначе рискуваме тотално да забравим какво е да си добър.
Добави отговор
Отиди на страница: