Арт форум „Без граници”, Балчик,12-18.IX.2011

Бизнес, политика, шоубизнес, забава или всичко от света около нас.....по дати

Арт форум „Без граници”, Балчик,12-18.IX.2011

Мнениеот FramarMedia » 31 Юли 2011, 10:17

Третият международен арт форум „Без граници” в „Двореца” в Балчик ще бъде проведен от 12 до 18 септември. Концертната програма и арт конференцията са насрочени за дните 16,17 и 18 септември. Организира се от „Стопанска камара“–Варна с партньорството на арт мрежа „Скендерман“ и „Двореца“–Балчик.

Програмата предвижда организирането на Уърлдмюзик фестивал, арт мениджмънт конференция на тема „Север и Юг“, пленер, изложба и други културни събития.
В концертната програма ще се включат състави и изпълнители от над от десет държави. България ще бъде представена от „Гологан“ /фолк рок/, “Кайно Йесно Слонце” /фолк ембиънт/, “Валери Димчев Трио” /арт фолк/. Публиката ще види още и изпълненията на „Харундо“ – ъурлдмюзик група от Сицилия, „Юри Браха Трио“ – етноджаз /Италия-Израел/, “Ире“ – етно, блус, неофолк, арт проект от Париж, „Квонн“ – фолк и „Иггдрасил“ – джаз,етно от Файорски острови. Участие са потвърдили още и Клаудия Аурора от Португалия, етноджаз изпълнителите „Скопие Кънекшън“ /Италия-Мадекония/, джаз легендата от Сибир – Роман Столяр с музика на живо върху немия немски филм „Голем“ от 1920 г., Латиф Болат – етно суфи, автор на музиката на ТВ сериала на Джордж Лукас: „Младият Индиана Джоунс“, “Арстидир“ – акустичен инди фолкрок група от Исландия, както и датчаните от „Химерланд”-групата на известния датски джаз и фолк саксофонист Ескил Роме.

Тази година на пленера на художници и фотографи в рамките на форума се очакват да има участници от България, Русия, Словения, Германия, Франция, Румъния и Хърватия.

Продуцент на събитието е Огнян Спасов , арт менажер по музикалната част, PR и технически въпроси – Ясен Казанджиев, арт менажер по визуалната част – Николай Русев, официален фотограф – Пламен Михайлов. Очаква се включване на партньори културни институции от Варна и румънския град Мангалия.
Аватар
FramarMedia
Модератор
 
Мнения: 427
Регистриран на: 26 Мар 2011, 10:39

Re: Арт форум „Без граници”, Балчик,12-18.IX.2011

Мнениеот Vampire Kiss » 05 Авг 2011, 17:14

Посещавала съм го в предни години, страхотно събитие, с много жив дух!
Vampire Kiss
 
Мнения: 89
Регистриран на: 05 Авг 2011, 14:49


Назад към Медиен календар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта