14.03.2013 КОЗИРОГ-НОВИ УВЛЕЧЕНИЯ И ФЛИРТОВЕ

14.03.2013 КОЗИРОГ-НОВИ УВЛЕЧЕНИЯ И ФЛИРТОВЕ

Мнениеот modejane » 14 Мар 2013, 10:24

ОВЕН (21 март– 20 април)
Желанието ви за ново бъдеще ви прави готови за реформи. Способностите ви са повече от обема на задачите, които ви възлагат на работното място. Възможни са препятствия по пътя на вашия просперитет. Въоръжете се с търпение и упоритост. Успехът макар и труден е достижим.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес е вашият ден да се вгледате в себе си и да се самоанализирате. Денят се очертава да е активен и много творчески. Възможно е да се случи нещо много интересно, което да промени досегашния ви статус.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес може да ви се отдаде възможност да промените важна житейска ситуация. През първата половина на деня ще изгубите надежда, че мечтите ви да сте първи са непостижими. Но през късния следобед ще съумеете да видите светлинката в другия край на тунела. Не изпадайте в дупки, не е сега момента за тези състояния. Нужна ви е вяра.
РАК (22 юни– 22 юли)
Ден за решаване на неотложните ви финансови въпроси. Съветваме ви да не взимате пари назаем, защото ще срещнете големи трудности с тяхното връщане. Натоварен и забързан ден. Опитайте се да не се изнервяте.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Затрупани сте с работа. А личните ви взаимоотношения стоят не изяснени. Време е да вземете нещата в ръцете си и да предприемете действие по разрешаването им. Следобедните часове ще са наситени с приятни емоции. Ще получите изненадващо посещение от стар приятел, който определено ще разведри мрачните ви мисли.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Ден свързан с приятни емоции, любов и прошка. Денят е подходящ за сключване на брак, зачатие и хармонизация с околните. Днес може да си купите нещо приятно и да се поглезите.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Ден подходящ за изграждане на кариера или смяна на работното място. Финансовото ви положение зависи от взимането на правилни решения и пестеливост. Не бъдете разточители на пари и не купувайте ненужни вещи.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Денят е подходящ да надникнете в шкафовете си и да пренаредите всичко. Опитайте се да изхвърлите ненужните вещи, които задушават атмосферата в дома ви. Необходима ви е смяна на обстановката така, че смело може да планирате уикенд извън града. Ще ви се отрази добре.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Ще сте изпълнени с ентусиазъм и желание за работа, друг е въпросът дали ще можете да ги приложите на практика. Очакват ви добри новини и приятна изненада от любим човек.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес няма да срещнете препятствия по пътя си. Днес имате възможността да се докажете пред приятели и шефове. Вероятни са нови увлечения и флиртове. Не проявявайте бурно своите емоции, защото връзките могат да се окажат нетрайни и да ви донесат много огорчения и разочарования.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес денят ще е противоречив и доста объркан за голяма част от вас. Постарайте се да спазвате обещанията, които сте дали и да се появявате точно на срещи. Ако имате да уреждате юридически въпроси днес е подходящ ден да ги приключите. Ако ви остане време, направете деня си шарен
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Денят е белязан с успех и любовни радости. Получавате всичко, което си пожелаете. Днес сте творчески насочени и ще създадете интересни и значими неща.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Re: 14.03.2013 КОЗИРОГ-НОВИ УВЛЕЧЕНИЯ И ФЛИРТОВЕ

Мнениеот varlam » 05 Юни 2020, 21:20

Добре си живеее тази Зодия :razz:
varlam
 
Мнения: 205
Регистриран на: 08 Апр 2011, 15:55

Re: 14.03.2013 КОЗИРОГ-НОВИ УВЛЕЧЕНИЯ И ФЛИРТОВЕ

Мнениеот ganka67 » 09 Юни 2020, 09:21

varlam написа:Добре си живеее тази Зодия :razz:

Че кое да му е лошото? :grin:
ganka67
 
Мнения: 169
Регистриран на: 15 Окт 2019, 13:53


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта