15.03.2013 - РИБИ - ПОДХОДЯЩ ДЕН ЗА БРАК

15.03.2013 - РИБИ - ПОДХОДЯЩ ДЕН ЗА БРАК

Мнениеот modejane » 15 Мар 2013, 10:20

ОВЕН (21 март– 20 април)
Петъчния ден ще подложи на тест емоционалното ви състояние. Възможни са много приятни изненади, но не се поддавайте на емоцията и не позволявайте това да ви накара да вземете прибързано решение.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Препоръчваме днес да се посветите на отговорностите, които не търпят отлагане във времето. В същото време се постарайте да обърнете внимание на хората, за които времето никога не стига – семейство, близки приятели, роднини и дори любимия човек.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Поредния забързан ден, през който денонощието няма да ви е достатъчно за да свършите всичко, което сте решили. Днес отстоявайте собствените си принципи на работното място за да успеете с лекота да осъществите намеренията си. Момента е подходящ да планирате предстоящо пътуване.
РАК (22 юни– 22 юли)
Отново ще се наложи да правите фокуси с парите. Дано поне успеете да ги умножите. Укротете страстите си, особено ако сте пред прага на важно решение. Възможно е заради допусната от вас грешка в любовта в миналото сега да се наложи да платите висока цена.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Днес ще ви накарат да се чувствате важни. Възможно е да станете свидетел на бракосъчетание. Отговорен ден, пълен с приятни изненади, емоции и много изморителни разговори. Късно вечерта ще се чувствате като парцал и единственото, което ще има значение ще е почивката ви.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
На работното място днес ще търсят вашето компетентно мнение. Това ще ви накара да се чувствате значими и ще повдигне самочувствието ви. Вечерта ще изпитате желание да споделяте преживяното. Тези от вас, които имат половинка са късметлии, за другите ще е хубаво да се съберат с приятели и да надуят главите им с приказки.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Приятен ден за вас. Ще имате широки хоризонти на изява и ще можете да разгърнете целия си арсенал с качества. Ще бъдете приети добре навсякъде. Бъдете премерени в пръскането на пари.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес ще трябва да проявите завидно търпение, ако искате нещата ви да се наредят. Знаем колко трудно е това за вас, но е крайно време да се научите на това. Ще се наложи да се справяте сами с трудностите на деня, защото ще получите закъсняла помощ. Не унивайте, всичко ще завърши със щастлив край.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Може да ви се отдаде възможност за пътуване днес, което ще направи деня ви особено приятен. Не приемайте ангажименти за почивните дни и оставете време за себе си. Дори, ако е възможно днес си тръгнете по-рано от работа за да се поглезите преди петъчното излизане.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Тежък ден. Много задачи за вършене и ще свършите всичко за да може през уикенда да сте свободни. Лесно възбудими сте днес, пийте повече успокоителни чайове и не прекалявайте с храненето.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Няма да ви е леко днес. Ще се наложи да се превърнете в умиротворителна организация, а самите вие имате нужда от успокояване. Не приемайте лично всичко, което ви кажат в службата и не се карайте с колегите. В случай, че имате възможност за пътуване свързано с работата си, приемете го, защото това ще ви донесе освен приятни емоции и допълнителни бонуси.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес е важен ден за голяма част от вас. Рождениците ще имат прекрасен ден, изпълнен с много изненади и приятни мигове прекарани с приятели. Сложете всичко в ред и направете важните крачки днес. Подходящ ден и за брак. Успех на решилите се да го направят.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Re: 15.03.2013 - РИБИ - ПОДХОДЯЩ ДЕН ЗА БРАК

Мнениеот Мики Маус » 12 Сеп 2019, 17:20

То подходящ ден за брак изобщо има ли? :lol: И кво толкова лошо са ви направили рибите?
Аватар
Мики Маус
 
Мнения: 304
Регистриран на: 23 Авг 2019, 10:49

Re: 15.03.2013 - РИБИ - ПОДХОДЯЩ ДЕН ЗА БРАК

Мнениеот mimeto96 » 13 Сеп 2019, 13:31

Мики Маус написа:То подходящ ден за брак изобщо има ли? :lol: И кво толкова лошо са ви направили рибите?


Хахаха! Някой май се страхува от брака? :wink: А според мен това е нещо много хубаво!
mimeto96
 
Мнения: 260
Регистриран на: 04 Сеп 2019, 09:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron