16.03.2013 - ТЕЛЕЦ - КИПИ ОТ ПОЛОВА ЕНЕРГИЯ

16.03.2013 - ТЕЛЕЦ - КИПИ ОТ ПОЛОВА ЕНЕРГИЯ

Мнениеот modejane » 16 Мар 2013, 00:59

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес ще ви причличат новите идеи и необикновените хора. Очаква ви приятна почивка на вила с приятели. Внимавайте, защото непозната за вас личност ще се опита да навлезе в личното ви пространство и ще поиска от вас интимност, на която вие няма да имате желание да отговорите. Приятни емоции.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес ще кипите от полова енергия. Късметлии ще са тези от вас, които имат половинка до себе си. За останалите звездите съветват да внимават с избора си на интимен партньор, защото са възможни разочарования.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес ви очаква динамичен и интересен ден. Очаква ви пътуване и запознанства с нови хора. Опитайте се да не обръщате внимание на приказките по ваш адрес и бъдете над нещата. Яжте повече, защото ще изхабите много енергия.
РАК (22 юни– 22 юли)
Днес е ден на укрепване на връзките ви в професионален и личен план. Нищо, че е събота, вие отново ще сте във вихъра на работния ден и ще дерзаете. Успешно финиширане на проекти и взимане на изпити.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Още един напрегнат ден. Пазете здравето си и се хранете повече със зеленчуци и плодове. Дамите ги очаква обикаляне по магазините с компанията на приятелки, а господата приятна среща с приятели, а защо не и малко футбол.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
В търсене на допълнителни доходи и днес. Опитайте се да не мислите за това, защото е твърде вероятно да изпаднете в дълбока депресия. Имате нужда от умствена почивка и, ако ви се отдаде възможност, отидете на разходка в парка, а защо не и на планина за уикенда.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Ден изпълнен с напрежение, рискове и непредвидени ситуации. Бъдете внимателни с личните си срещи днес и прекарайте деня в по-спокойни занимания. Във вас ще се събуди желание за почивка – отдайте му се.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Трескава подготовка за важно събитие. Нетърпението и емоционалното ви състояние ще ви изиграят лоша шега и е твърде вероятно да допуснете грешки в отношенията си с близки, приятели и най-вече любимия човек.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Действайте по интуиция, но не забравяйте да си подсигурите солидната подкрепа на приятел, който и друг път е заставал до вас в решаващ момент. Не е препоръчително да поемате рискови, които ще ви навредят на финансовата стабилност.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес с лекота ще си отдъхнете от тежката работна седмица и ще се настаните на дивана пред телевизора, но през късния следобед. До тогава ще вършите домакинска работа и ще сте в непрестанно движение, което ще ви измори допълнитлно.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Денят е предназначен за защита на собствените ви позиции и идеали. При вас нещата винаги се нареждат по-сложно и бавно, но помнете, че всичко, което правите с любов и истинско желание накрая ще има очаквания от вас резултат. Очаква ви пътуване, бъдете внимателни с шофирането.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Ще се събудите с желанието да не ставате от леглото. За съжаление това няма да е възможно, защото ви очаква натоварен уикенд, Посрещане и изпращане на гости, отрупани софри и много приятни емоции. Като приключи това ще е добре да посетите фитнес залата.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Re: 16.03.2013 - ТЕЛЕЦ - КИПИ ОТ ПОЛОВА ЕНЕРГИЯ

Мнениеот marchinko73 » 27 Авг 2019, 14:18

Туй за телците много ми хареса! Гледай какво нещо е астрологията - голяма наука! Хороскопът ми е правен преди 6 години и още е верен! :lol: :lol: :lol:
Аватар
marchinko73
 
Мнения: 440
Регистриран на: 22 Авг 2019, 10:00

Re: 16.03.2013 - ТЕЛЕЦ - КИПИ ОТ ПОЛОВА ЕНЕРГИЯ

Мнениеот iriny » 11 Ное 2019, 15:19

marchinko73 написа:Туй за телците много ми хареса! Гледай какво нещо е астрологията - голяма наука! Хороскопът ми е правен преди 6 години и още е верен! :lol: :lol: :lol:


Ти не беше ли зодия лъв, бе? Или просто ти хареса какво пише за телците? :wink:
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта