18.03.2013 - Лъвът се изявява като дизайнер

18.03.2013 - Лъвът се изявява като дизайнер

Мнениеот FramarModRosi » 18 Мар 2013, 10:23

is.jpg
is.jpg (6.97 KiB) Прегледано 436 пъти
ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес ще получите добра новина от човек във вашето обкръжение. Вероятно ще се срещнете за разговор по важен въпрос и имате възможност да блеснете в преговорите.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Динамиката ще ви завладее с пълна сила днес. Ще се справите успешно и с хъс с наложащите задачи. Вечерта отделете време за релакс в приятна компания. Вашата домошарска природа би могла да изпита истинско удовлетворение от тиха семейна вечеря.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
През този ден ще се чувствате изключително творчески настроени и вашата креативна душа ще търси удовлетворение в осъществяването на интересни идеи. Не давайте воля на свръх екстравагантните си вкусове.
РАК (22 юни– 22 юли)
Очаква ви вълнуващ пролетен ден. Въпреки, че времето все още не е много пролетно, настроението ви ще бъде преповдигнато. Романтичната ви нагласа може да ви обещае и по - големи успехи в любовните връзки
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Най - истинско вътрешно удовлетворение бихте могли да постигнете, ако през днешния ден намерите време, което да посветите на дома си и на пренареждането на интериора в него. Позволете си някои нови, макар и дребни декоративни елементи за настроение.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Денят носи успехи в работата и създава предпоставки за поемане на нови отговорности в деловата сфера. Голяма част от зодията вече имат конкретни планове за разширение на дейността си и за насочване към нови задачи.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври). Насладете се.
През днешния ден ще ви бъде от полза ако се стараете да бъдете по - малко разпилени в мислите си. Ако се погрижите за реда около себе си …няма да съжалявате и особено на работното си място.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес ще успеете да се организирате добре, това ще се отрази балансиращо на емоционалното ви състояние и в края на първия работен ден от седмицата ще изпитате гордост от постигнатото...
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Денят ще зарадва пътуващите с постигнати цели. За мнозина от вас са характерни професионалните новости, под формата на допълнителни възможности, чрез които ще увеличите доходите си. Идеята да попълвате бюджета за пътешествие ви озарява.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Един от благоприятните дни през седмицата за удовлетворителна служебна реализация и за разрешаване на проблеми предимно в сферата на деловите отговорности и бизнеса.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Спортуването, но не и прекаляването със спорта ще ви тонизира и ще поддържа традиционната ви форма. Заложете на разходки сред природата…пред потене във фитнес залата.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес може да опитате късмета си в някоя от многобройните лотарийни игри, само не амбицирайте апетита си прекалено много. Знаете, че границата
FramarModRosi
 
Мнения: 321
Регистриран на: 12 Дек 2012, 15:27

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта

cron