24.03.2013 - ОВЕН - НЕ СЕ ИЗКУШАВАЙТЕ ДА ИЗЛЪЖEТЕ!

24.03.2013 - ОВЕН - НЕ СЕ ИЗКУШАВАЙТЕ ДА ИЗЛЪЖEТЕ!

Мнениеот modejane » 24 Мар 2013, 10:22

ОВЕН (21 март– 20 април)
Не се изкушавайте да излъжете през днешния ден, защото това ще ви отнеме правото на избор не само в този момент, но и в бъдеще. Дори невинната лъжа ще повлече след себе си нови и накрая ще се въртите в кръг без избор.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Почивният ден ще ви донесе много положителни емоции. Едни от вас ще се радват на парични постъпления, завоювани през изминалата седмица, а други ги очаква приятно пътуване.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Постарайте се добре да планирате възможностите си за добра почивка.Очакват ви няколко интересни предложения. От вас се иска само да направите правилният избор…
РАК (22 юни– 22 юли)
Възползвайте се от добрите възможности в личен аспект. Предстой ви пътуване извън града с любимия човек.Имате възможността да стартирате нов етап във връзката си. Правете всичко с удоволствие и с желание… Съдбата ви закриля.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Очаквайте пълноценни, приятни контакти - ще се насладите на общуването си с приятели и близки. Ако положите усилие да сте полезни на околните,
ще изпъкне вродената ви склонност да сте център на внимание и възхищение.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днес не взимайте прибързани решения във флирта, тъй като горчиво ще съжалявате за тях, ако не доведат до търсения от вас ефект. Просто помислете добре, преди да пристъпите към действия…
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври).
Не се опитвайте на всяка цена да се докажете, днес не е време за това. Сдържайте си езика, каквото и да ви коства, защото после може да съжалявате за думите си.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес финансовото ви състояние ще е стабилно, затова не позволявайте на безпокойството да ви обсеби в почивния ден. Имате нужда от пълна почивка, затова отдъхнете си у дома…
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Напоследък прекарвате времето си по особено необичаен и екстравагантен начин и това ви прави щастливи, но не си позволявайте да харчите прекалено, защото финансите ви може и да секнат.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Направете си план кое е по-важно за вас – да сте на гребена на вълната по разходки днес, или най – сетне да преподредите гардероба си. Преценете сами как ще се чувствате по-удовлетворени и действайте, както намерите за добре.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Неделя е, а вие сте обсебени от мисли за работа. Склонни сте да избързате и да се съгласите на участие в рисковани сделки. Ако работите в сферата на частния бизнес, рискът е неоправдан.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес ще се почувствате уютно в компанията на приятелите си, които ще ви дарят с добро настроение и много усмивки. Очаквайте приятна новина, която ще ви зареди с оптимизъм.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта