27.03.2013 - ВОДОЛЕЙ - НАПРЕЖЕНИЕ И УСПЕХ!

27.03.2013 - ВОДОЛЕЙ - НАПРЕЖЕНИЕ И УСПЕХ!

Мнениеот modejane » 27 Мар 2013, 10:36

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес ще чувствате известно напрежение и това ще влияе на хората около вас. Време е да вземете нещата в свои ръце и да разчистите сметките си с личност, която така или иначе ви дразни максимално.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Денят е подходящ за поставяне на нов вид обучение, благодарение на което ще заемете по-висок пост в бъдещето. Не е изключено там да се запознаете с интересна личност, която е възможно да обземе мислите ви през идните месеци.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Силно нетърпение е обзело близнаците и днес няма да можете да си намерите място. Опитайте се да овладеете това си състояние и да бъдете спокойни. Всичко се случва с времето си и защото трябва да се случи. Ако гледате по философски на ситуациите, ще извлечете поуките от тях.
РАК (22 юни– 22 юли)
Днес съхранете спокойствието си, особено ако се налага да взимате решения свързани с работа, пари или връзки. Откажете се да приемате рисковани ходове, защото не може да бъдете сигурни какъв ще бъде за вас изхода.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Затрупани сте с работа, част от която правите с интерес, а останалата ви е скучна. Съвета е да се отдадете на това, което ви доставя удоволствие. Днес ще бъдете много концентрирани и това ще ви помогне за да не вземете погрешни решения.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Сутринта може би ще сте малко разсеяни, но до обяд ще сте включили турбо двигателя и ще сте във вихъра на деня. Някои ги очаква път и грижа за близък човек. Не се цупете, а се погрижете. Всичко се връща нали знаете.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Трябва да сте наясно със всичко, което искате за да го получите. Днес е ден за изясняване на приоритетите ви. Приятел може да ви помогне в това. Доверете се и няма да сбъркате.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес ще се чувствате като навита пружина и трудно ще успявате да овладеете цялата гама от чувства и настроения, които бликат от вас. Склонни сте да омаловажите проблемите на близък човек и дръзко да демонстрирате вашите. На кратко – ще мислите единствено и само за себе си.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес ще имате хъс и сила да се справяте с всички пречки по пътя си. Съхранете увереността си, но бъдете внимателни от подливане на вода.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес надали ще е най – ползотворния ви ден, но пък може да научите ценни неща не касаещи работата ви. Следобедните часове ще сте леко изнервени и притеснени. Не позволявайте на злобни приказки да повлияят на настроението ви.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
С леко напрежение и недоспиване стартирате деня. Денят ви обаче се очертава да е добър и конкуренцията ви дава стимул да се справяте с работата перфектно. Но запомнете, че непознаването на конкурента е леко опасно. Бъдете внимателни и, ако се наложи го опознайте.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Подходящ ден за вземане на изпити, дори и такива свързани с професионалната ви реализация. Най – перспективни днес са контактите ви свързани с хора зад граница.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта