29.03.2013 - РИБИ - ПАЗЕТЕ СЕ ОТ КРЪШКАНЕ!

29.03.2013 - РИБИ - ПАЗЕТЕ СЕ ОТ КРЪШКАНЕ!

Мнениеот modejane » 29 Мар 2013, 10:35

ОВЕН (21 март– 20 април)
Направете плановете си за следващия месец. Професионалният успех няма да ви изостави, въпреки трудностите, които ще срещнете на работното място. Очаквайте закъснели финансови постъпления.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес ви очакват добри приходи. Новите предложения за работа преценете добре преди да започнете да се хвалите. Ще приемате само тези задачи, които ще подобрят материалното ви състояние. Склонни сте да се скарате с близък човек заради работа и пари. Внимавайте, защото някои неща не се купуват.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Бъдете по пестеливи и практични, ако сте решили да подменяте пролетния си гардероб. Днес ще получите прекрасен подарък без повод и това ще ви направи истински щастливи. Днес ви очакват важни бизнес срещи, които ще протекат успешно и вие ще станете душата на компанията.
РАК (22 юни– 22 юли)
Днес ще разсъждавате по-сериозно и реалистично. Ще намерите равновесие между намеренията и възможностите за забавления, които ви се откриват. Щур петък по всяка вероятност очаква голяма част от вас.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Бъдете готови за изненади. Днес няколко човека ще решат, че е време да ви изненадат. Това ще ви накара за пореден път да се убедите в това, колко сте харесвани от околните. Разговор с близки и приятели ще ви помогне да откриете слабите си черти. Бъдете внимателни с харченето на пари.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Ще имате желание за нови приключения и забавления. Ако ви е скучно може да се запишете за участие в някоя телевизионна игра за да вдигнете адреналина си. Помнете обаче, че емоцията ще попречи на решенията ви и е хубаво да имате възможността да я контролирате.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Поставяте чудесно начало на нови занимания. Работата ви носи успех, без значение с какво сте се захванали. Ако в плановете ви присъства даването на официален обяд или вечеря, не бъдете много разточителни, защото утре ще се събудите с главоболие.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Нямате желание за работа и този факт няма как да бъде изречен на глас. Въпреки това се справяте отлично на работното си място, а на вас ви се струва, че нищо не вършите. Бъдете по-уверени в себе си и не се страхувайте от трудностите. Те са зад всеки ъгъл.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес бъдете предпазливи в решенията, които ще вземете. Денят се очертава да е натоварен. Подгответе се да подписвате важни документи и да водите толкова важни срещи.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
В този ден едва следобед ще се възвърне вашата форма. Днес няма да се чувствате здравословно добре. Съветваме ви да обърнете внимание на това си положение.Едва през следобедните часове ще усетите петъчното настроение и бързо ще изхвърчите от офиса.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Предстоят ви проблеми, които не бива да превръщате в негативни. На работното си място сте старателни и усърдно работите – това ще бъде възнаградено. Нямате търпение да дойдат почивните дни и да се почувствате като бял човек, почиващ у дома. Имайте търпение и това ще стане.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес ще имате нови делови запознанства. Бъдете внимателни, защото е твърде вероятно интересна личност да ви направи впечатление, а за тези от вас, които са обвързани не е много добър вариант да кръшкат.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Re: 29.03.2013 - РИБИ - ПАЗЕТЕ СЕ ОТ КРЪШКАНЕ!

Мнениеот laurence » 29 Мар 2013, 12:02

И защо все рибите ги спрягат за най - големите кръшкачи? :roll:
laurence
 
Мнения: 51
Регистриран на: 29 Мар 2013, 11:47

Re: 29.03.2013 - РИБИ - ПАЗЕТЕ СЕ ОТ КРЪШКАНЕ!

Мнениеот lallali » 29 Мар 2013, 14:42

И аз това се питам!ааааа, не е хубаво така да плашите половинките на Рибите!
Аватар
lallali
 
Мнения: 148
Регистриран на: 26 Мар 2011, 12:47


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта

cron