06.04.2013 – Овен – нужда от независимост и нови усещания…

06.04.2013 – Овен – нужда от независимост и нови усещания…

Мнениеот FramarModRosi » 06 Апр 2013, 09:15

ОВЕН (21 март– 20 април)
Уикенда ви вещае период на промяна, иновативни идеи и динамични действия. Днес ви се иска да се отърсите от стари ограничения и да рискувате. Е отдайте се на нуждата си от независимост и нови усещания…
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Телците ще привличат околните с вълнуващата си и магнетична личност. Възможно е днес да срещнете нови приятели. Ще имате възможността за изява на купонджийските си способности…
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес ще бъдете обаятелни събеседници (както и в 97 % от дните през годината)
Вие сте любознателни и самоуверени. Възможно е да блеснете в разговори, нищещи сложни екзистенциални въпроси
РАК (22 юни– 22 юли)
Днес ще ви се отдадат възможности за романтични преживявания, пътувания и рискове, които могат да ви доведат до удовлетвореност и благополучие. Възможно е да получите неочаквана помощ от приятели – новатори.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Очакват ви успехи в любовен план, обзети сте от стремеж към хармония и романтика. Може да вземете участие в светски мероприятия и да преживеете необичайни приключения…
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Възможно е да срещнете интересен събеседник, възможна е и любов от пръв поглед. Възможни са и други благоприятни промени в личния ви живот, но тяхната особеност ви изглежда с противоположен характер. Бъдете оптимисти!
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври).
Днес е подходящ ден за съвместни развлечения, разходки, пикници и др.... Възможно е да помогнете на децата си да направят стъпка напред в духовна или интелектуална посока.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес ще имате нужда от лична свобода, ще желаете да бъдете с приятели и да изживеете почивния си ден на максимални обороти. Не се колебайте да вложите цялата си енергия в постигане на желанията си.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Трябва да разпуснете…след натоварената седмица, която преживяхте. Добрата новина е, че съботния ден е благоприятен за семейни мероприятия, походи, пикници, почивки и пътешествия.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес може да постигнете лесно разрешаване на много лични и семейни проблеми, които са ви измъчвали напоследък. Изкуството на добрата комуникация е вашето оръжие през този ден…Използвайте го максимално целенасочено!
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Вие сте амбицирани, практични, дисциплинирани и разчитате на собствените си сили. Предлагат ви се възможности за повишение и по-големи отговорности, които е добре да обмислите през почивните дни.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес избягвайте ексцентричните хора. Ако се въздържате и запазвате уравновесеност, денят ви ще премине като по ноти. Възможни са покани за парти, рожден ден или друго празнично събитие…
FramarModRosi
 
Мнения: 321
Регистриран на: 12 Дек 2012, 15:27

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта