07.04.2013 – ВЕЗНИ – Развихрете се като дизайнер!

07.04.2013 – ВЕЗНИ – Развихрете се като дизайнер!

Мнениеот FramarModRosi » 07 Апр 2013, 09:18

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес дарете всеки с прекрасното си настроение. Ще направите впечатление на всички с енергията си и тя ще бъде заразителна. Денят е чудесен за забавления, срещи с приятели. Добре ще е да се поглезите с хубава храна и отбрани напитки.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Позицията ви дава възможност да помогнете на близък приятел. Не бъдете егоисти и не се колебайте! Поисканата услуга е по силите ви. Докажете, че може да се разчита на вас не само за партита, а и в други ситуации.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Подходящо е днес да се отдадете на по-дълбоки размисли. Преценете приоритетите си и когато излъчите победителят сред тях – обмислете възможностите за изпълнението му.
РАК (22 юни– 22 юли)
Добри приятели ще ви отправят примамливи предложения, за да прекарате свободното си време заедно. Приемете го и се насладете на приятелската компания – присъствието ви е желано.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Помислете кои са вашите силни страни и кои са слабите ви такива, защото през следващата седмица ще ви се наложи да действате до постигането на желаната цел. Същевременно бъдете активни днес и контактувайте с приятелите си.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Шансът за девите е в деловата сфера - за разговори или ангажименти по финанси. Нищо, че е неделя, денят ви носи материална сполука, но всичко в крайна сметка зависи от вашата правилна ориентация.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври).
Днес се фокусирайте над дома си. Сега е моментът да го направите по - уютен, тъй като напоследък все не ви остава време да се свъртите у дома. Обмислете кои снимки искате да си сложите в рамка и т.н.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Денят е подходящ за обновление и получаване на важна информация. Днес обърнете внимание на деловите предложения, отправени ви от колеги или приятели. Но не им се доверявайте сляпо, а обмислете логиката на тяхното мислене. Проницателността ви ще заработи.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Имате нужда да поразпуснете. Забавлявайте се с приятели днес. Нещо против разходка из природата? Или да поканите близки на домашно парти?
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Очакват ви запознанства с нови хора. Ако ви предстои важна среща – бъдете сигурни, че нещата ще вървят късметлийски за вас. Вложете енергията си, в каквото и да е, бъдете сигурни, че ще я възвърнете в своя полза
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Анализирайте резултатите от работата си в последно време. В понеделник очаквайте приходи. Възможно е да ви изплатят неочаквано големи хонорари, на които със сигурност ще се зарадвате.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Сега може да осъществите някои от интересните си планове. Направете резервация в ресторанта, който отдавна планувате да посетите. Създайте си един интересен и вълнуващ ден, изпълнен с нови изживявания.
FramarModRosi
 
Мнения: 321
Регистриран на: 12 Дек 2012, 15:27

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта