09.04.2013 - ВЕЗНИ - ДЕН БЕЛЯЗАН С ЛЮБОВНА ЕНЕРГИЯ И ПРОШКА!

09.04.2013 - ВЕЗНИ - ДЕН БЕЛЯЗАН С ЛЮБОВНА ЕНЕРГИЯ И ПРОШКА!

Мнениеот modejane » 09 Апр 2013, 09:21

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес стремежът ви да убедите разни хора във вашите желания и интереси може да се сблъска със съпротива и вие да останете разочаровани. Поведението ви може да бъде причина за създаване на сложни ситуации и промяна в живота ви. Днес ще усещате леко раздразнение и ще имате чувството, че представителите на противоположния пол не се интересуват от вас.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Денят е благоприятен за работа и спорт. Опитайте се да намерите време и да отидете във залата, а защо не и в парка за лек крос. Определено след тренировка ще сте починали емоционално и ще имате усещането, че сте готови да изкарате още една работна седмица без почивка.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Определено днес ще привличете успеха към себе си, а с него и интересът на противоположния пол. Днес интуицията и личното ви обаяние нарастват. Бъдете внимателни и не се претоварвайте физически.
РАК (22 юни– 22 юли)
Днес ще разрешите стари проблеми и това определено ще приповдигне настроението ви и ще ви даде желание за работа. Възможно е неочаквано посещение да внесе допълнителна радост в деня ви.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Днес ще се чувствате така сякаш нямате енергия и нейния излишък може да ви отклони от избраната от вас посока. Днес звездите съветват дамите да бъдат сдържани, защото не са изключени нервни кризи. За мъжката част на зодия лъв звездите съветват да внимават с отношенията си с приятели, защото е твърде вероятно да се появят дразги и кавги.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Интересен и благоприятен ден за пътувания. Днес ще подготвите дългоочакваната ваканция за летния сезон. Ще се запознаете с влиятелни личности, които ще са ви от полза при израстване в службата. Дръжте се сдържано и на ниво.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Денят е белязан с любовна енергия и прошка. Днес ви се препоръчва да намерите време за близки и приятели. Ако срещнете хора без дом, дарете им паричка. Ще ви се върне.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес ще научите интересни и важни неща от обучение в училище, университет или на работното място. Бъдете концентрирани и не разпилявайте мислите си. Трудно е да мислите за сериозни неща, след като единственото нещо в главата ви е една почивка на топло място.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Настроението ви се покачва, социалната ви среда расте. В този ред съвсем скоро ще се запознаете с интересна личност, която не е изключено да ви стане любим човек. На работното място ви чакат куп папки и документи за преглед. Поемете въздух и се вземете в ръце.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Определено днес се чувствате много по – добре здравословно. Отношенията ви с някои хора се подреждат успешно и точно така както сте очаквали. Днес ще бъдете изключително активни и ентусиазирани, което ще е предпоставка за нови емоции и изживявания.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Интересен и изпълнен с приятни моменти ден. Започвате да вярвате в себе си и да постигате предварително планираните си цели. Занимаващите се с творчески професии може да проявят активно своите възможности, нови хореографии, нови картини…Достигането до общо мнение по някои въпроси ви сближава и укрепва връзките ви с важни за вас хора.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Съвместните излизания сред природата или на други места с някои хора укрепва вашите отношения с тях. Ще се наложи да се приспособявате към нещата, които се случват около вас, колкото и да не ви е приятно. Не бързайте и бъдете по-търпеливи.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта