19.04.2013 – ЛЪВ – Днес сте склонни към любовни авантюри

19.04.2013 – ЛЪВ – Днес сте склонни към любовни авантюри

Мнениеот FramarModRosi » 19 Апр 2013, 09:02

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес ще почувствате нужда от развлечения или желание да се захванете с артистични занимания. Може да имате късмет в рисковани начинания или да постигнете социален напредък, подкрепяни от влиятелни хора.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес ще сте радостни от общуването с любимия човек и семейството. Използвайте деня, за да извисите отношенията с противоположния пол, да въдворите мир и съгласие в семейството или сред приятелите ви.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес ще бъдете твърде чувствителни и емоционални, ще оценявате всичко красиво. Денят е подходящ да се поглезите със СПА, масаж, изискана вечеря, скъпо вино и др. Вие никога не сте крили стремежа си към разкош и развлечение.
РАК (22 юни– 22 юли)
Днес е добър ден за социални връзки, развлечения, удоволствия и романтика. Успешно ще създавате нови, хармонични отношения. В този ден сте способни да разпознаете и да отговорите на възможностите, които ще ви донесат ползи в бъдеще.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Днес ще сте склонни към любовни авантюри, може дори да ви хрумне идеята за кръшване. Използвайте денят за анализ на чувствата си към партньора, тъй като днес правилно ще оцените партньора и неговите чувства към вас.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Денят е отличен за образование, повишаване на квалификацията, дела свързани с философски и религиозни проблеми… или пък просто днес не правите нищо и се наслаждавате на живота.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври).
Очакват ви положителни промени в семейните дела и в любовен план. Приятни връзки, интересни запознанства, развлечения и пикници. Прекрасно време за почивка, пътешествия и тържествени мероприятия.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Добър късмет, финансови успехи, задоволство и хармоничен обществен живот могат да се очакват през този ден. Вие сте дружелюбни, оптимистично настроени и ентусиазирани. Вечерта се позабавлявайте с приятели навън.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес очаквайте неголям подарък от близък приятел. Прекрасни са отношенията със семейството, приятелите и любимите хора. Насладете се на деня! Очертава се повишена склонност към удоволствие и похотливост.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Самочувствие и желание за работа няма да ви липсват, но пък това може да е причина да ви възложат повече задачи. Въоръжете се със завидно търпение и по - различен поглед за това, което трябва да свършите. Бъдете по - иновативни.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Стремежът ви през днешния ден е да увеличите и съхраните богатството си. Преценете наличните средства и пристъпете към изпълнение на задачите, днес ще ви е по-лесно да го сторите. И без много емоции.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес ви очакват щастливи новини в семейството, добро финансово състояние, възможност за разрешаване на много проблеми, както домакински така и във взаимоотношенията. Възползвайте се!
FramarModRosi
 
Мнения: 321
Регистриран на: 12 Дек 2012, 15:27

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта