19.05.2013 – ЛЪВ – Дребен жест ще ви зарадва

19.05.2013 – ЛЪВ – Дребен жест ще ви зарадва

Мнениеот FramarModRosi » 19 Май 2013, 10:01

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес се заредете с необходимата енергия и нужното време, за да обмислите откриващи се пред вас възможности. Ако искате да се движите успешно, трябва да разработите план за действие.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Денят е подходящ да се придържате към плановете си. Днес ще постигнете споразумение с авторитетна фигура. Все пак няма да получите всичко, което искате на мига. Може да разчитате само на една малка стъпка, но тя ви носи радост.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Идеален ден за иновации. Мислете мащабно и допуснете, че съществува и вероятност за неуспех. Въпреки това, действайте смело и направете крачката към непознатото. Нали знаете, че който не рискува, не печели!
РАК (22 юни– 22 юли)
Днес много раци ще се размечтаят за промяна в обстановката, ще копнеят за далечно пътуване. Изградете реална представа за възможностите си, за да не бъдете разочаровани и неприятно изненадани...
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Ще бъдете зарадвани от дребен жест. Нищо, че е дребен. Достатъчно е, че някой се е сетил за вас и без повод е решил да ви изненада. Върнете подобаващо жеста, поканете го на обяд или вечеря и се позабавлявайте.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днес определено ще изграждате добри взаимоотношения, дори и с властимащите, но не претендирайте с това, защото околните ще си помислят, че има нещо подозрително. Нека вашите резултати говорят вместо вас!
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Доброто настроение, обхванало ви днес ще помогне да разведрите околните, което определено ще е от полза за тях. Бъдете прями и не се колебайте да им кажете, че техните аргументи не са логични.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Време е да се раздвижите. Бъдете сигурни, че ако комбинирате разходките и развлеченията, от това ще имате не само полза, но и ще постигнете тонус и удовлетворение.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес се налага да премълчите нещо. Казвайте гласно само това, което сметнете за правилно. Днешните запознанства обещават да продължат достатъчно дълго, така че покажете максимална искреност още от самото начало.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Ще получите житейски урок и то не само полезен, но и забавен. Денят ви ще бъде интересен и ярък! Съдбата днес ви дарява с прилив на енергия, което означава, че можете смело да се впуснете в ново приключение!
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари) ...
Ако ви изглежда, че целият свят е срещу вас, не го приемайте твърде лично. Просто енергията на този ден не съвпада с вашата, но това няма да продължи дълго. Опитайте се да се насладите на спокойствието, което ще откриете у дома.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Настроението ви ще е приповдигнато и нищо не може да го помрачи. През този ден вие сте центъра на всяка компания. Уважението на хората около вас ви зареждат с позитивизъм.
FramarModRosi
 
Мнения: 321
Регистриран на: 12 Дек 2012, 15:27

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта