28.05.2013 – ВОДОЛЕЙ - Ново увлечение или флирт

28.05.2013 – ВОДОЛЕЙ - Ново увлечение или флирт

Мнениеот FramarModRosi » 28 Май 2013, 08:53

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес ще се справите успешно с всичко замислено. Възползвайте се от всяка благоприятна възможност за изява. Ще сте в добро настроение, ако изпъкнете пред околните.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес имате възможност да покажете на какво сте способни. Доверете се на интуицията си и не споделяйте плановете си на всеки, защото ще се разочаровате, че са попаднали във ваши конкуренти.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Освен емоционални, днес ще сте променливи и спонтанни в действията си. Околните могат да ви подразнят само защото отказват да ви се подчинят, защото изисквате от тях невъзможни неща.
РАК (22 юни– 22 юли)
Вие сте променливи в идеите си и изпитвате потребност да сте в непрекъснато движение. Отдайте се на светски контакти, не само ще ви достави удоволствие, но и може да се окаже доста полезно…
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Захванете се с новите си задачи около обед. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат успехи. Предстои ви покупка, заради неочаквани разходи за ремонти.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Ако сте достатъчно упорити може да достигнете желанията си. Ще ви се натрупат доста задачи, по които трябва да поработите. Не се доверявайте много-много, а опитайте сами да свършите нещата.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес ще имате амбицията да свършите много неща, а пред вас ще се открият нови възможности за реализация. Естествено, вие няма да се втурнете през глава да действате, а ще обмислите внимателно нещата.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Не разкривайте пристрастията си, особено ако става дума за политически въпроси. Податливи сте и лесно могат да ви привлекат за нещо, което в друга ситуация бихте подминали с лека ръка.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Пригответе се за проблеми в личният живот, породени и от вашите думи. Премълчавайте, не се заяждайте и не изисквайте прекалено много от любимите си хора.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес ще сте малко разсеяни и неадекватни, затова е по - разумно да не вземате отговорни и важни решения. Послушайте интуицията си, независимо какво ви казват околните!
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Очаква ви ново увлечение или флирт. Избягвайте срещи със стари обожатели. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес ще се радвате на добро самочувствие и достатъчно енергия. За творческите личности денят изключително плодотворен. Ще имате достатъчно енергия и търпение да изпълните обещанията си.
FramarModRosi
 
Мнения: 321
Регистриран на: 12 Дек 2012, 15:27

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта