02.06.2013 – СТРЕЛЦИ, Огледжайте се!

02.06.2013 – СТРЕЛЦИ, Огледжайте се!

Мнениеот FramarModRosi » 02 Юни 2013, 09:09

ОВЕН (21 март– 20 април)
Обърнете внимание на любимите хора и не се сърдете на критика от тяхна страна. Наистина сте в състояние да постигнете много и сами, но малка помощ няма да ви е излишна. Бъдете търпеливи и успехът няма да ви изостави.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес сте в прекрасно настроение и сте готови за развлечения – партита, вечери, клубове. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Ако се се отдали само на купона, успехът ще е с вас.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
През този ден може да сте доста разпилени, затова от сутринта си начертайте план. Ангажименти няма да ви липсват, но не разчитайте много на сериозността на хората, по-добре се осланяйте на себе си.
РАК (22 юни– 22 юли)
Въпреки, че денят е почивен, вие ще бъдете доста заети. Възможно е да се наложи да пътувате малко повече. Избягвайте да харчите твърде много. Добре е днес да прекарате повече време сред природата
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Днешното общуване ще е много важно за вас. Не демонстрирайте пристрастията си. Днес ще сте доста словоохотливи, внимавайте да не прекарате целия ден само в разговори, все пак трябва да свършите това-онова.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Тези от вас, които са поканени на семинар или някакъв вид дискусия, свързана с професионалните им планове, ще се представят неочаквано добре и ще бъдат поканени и на следващата среща, но вече като докладчици.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес разчитай на преценката си. Анализирай внимателно възможностите си, преди да вложиш голяма част от времето си в ново хоби, което може би не е чак толкова забавно. Подай приятелско рамо на някой, който има нужда от теб.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Ако имате възможност пътувайте със семейството. Настроението ви е променливо.Очакват ви успехи в материално отношение, но не допускайте финансови загуби, заради прибързани решения, ако работите и в неделя.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Препоръчително е несемейните от вас да се оглеждат за запознанства, ако все още нямат сериозна връзка. Денят им позволява да поставят началото на нови отношения, но да не бързат с преценките…
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Оплаквате се, че не сте във форма? Просто да смените начина се на придвижване – загърбете колите и започнете да ходите повече пеша или пък най-сетне се наканете да извадите велосипедa от мазето и го подкарайте.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес направете нещо щуро, та дори и ако трябва да нарушите комфорта си. Знайте, че денят е повече от подходящ да се впуснете във вълнуващо приключение, което ще ви много положителни емоции
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Денят е подходящ за общуване. Разговаряйте с непознати – от тях ще научите интересни неща, а може би дори ще ви отворят очите за нови идеи и гледни точки. Време е за някаква промяна, така че не се колебайте.
FramarModRosi
 
Мнения: 321
Регистриран на: 12 Дек 2012, 15:27

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта