08.06.2013 - ВЕЗНИ - ПОЕМЕТЕ СВОЯ ДЯЛ ОТ ОТГОВОРНОСТИТЕ СИ!

08.06.2013 - ВЕЗНИ - ПОЕМЕТЕ СВОЯ ДЯЛ ОТ ОТГОВОРНОСТИТЕ СИ!

Мнениеот modejane » 08 Юни 2013, 12:12

ОВЕН (21 март– 20 април)
Денят ще ви предложи най –разнообразни неща. Не се връзвайте на поканата на приятели за басейн или плаж, защото вероятността да бъдете окъпани от летен дъжд е много голяма. По-нормално ще бъде да си почивате у дома и да свършите малко домакински задължения.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес ще забравите важно събитие и с това ще засегнете много близък човек. Мислете варианти да се извините и реванширате.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
И какво като е събота. Някак си пак не успяхте да поспите до късно и да мързелувате. Нищо, следобедните часове това ще е ваш преоритет. Пълна почивка и изключване на мисли от съзнанието ви.
РАК (22 юни– 22 юли)
Погрижете се за близките си и не работете толкова много. Денят е подходящ за творчески изяви. Добре ще , ако сте решили да правите ремонт на стаята си днес да помислите за цветовете и мебелите.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Денят е подходящ за релаксация. Четете, разхождайте се, спортувайте, творете, занимавайте се с всичко, което ви е приятно и ви носи спокойствие и наслада. Избягвайте досадни личности и срещи с много бърборещи приятели.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Бъдете спокойни и самоуверени. Днес ще имате нужда и желание да сте около семейството си, пътувайте към тях и ги зарадвайте с подаръци и добро настроение.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Поемете своя дял от отговорността. Уважавайте себе си и се ценете, тогава ще откриете същото и в околния свят.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Крайно време е да се успокоите и да направите планове за лятната почивка. Организирайте мислите си и си харесайте локация. Денят е подходящ за активен спорт. Ако имате възможност плувайте.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Не се престаравайте много с работата. Дайте си почивка, която сте си заслужили. Съберете малко багаж и добра компания, запалете колата и газ към морето. Може пък не планираните събития да се окажат много забавни.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес ще изпитвате голямо нетърпение да видите ваши близки и приятели. Обадете им се и си уговорете среща. Ако не стане за днес не се сърдете и утре е ден.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Не се променяйте заради някой. Бъдете себе си. Само когато започнете да се чувствате добре със себе си , само тогава ще имате възможност да се чувствате добре и с някой друг.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес лесно ще се дразните особено, ако сте на работа. Трудно ще правите компромиси и ще се съгласявате с околните. Я по-добре си починете някъде сами за да ви е мирна главата
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта