05.07.2013 - РАК - ЩЕ ПЪТУВАТЕ...ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА!

05.07.2013 - РАК - ЩЕ ПЪТУВАТЕ...ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА!

Мнениеот modejane » 05 Юли 2013, 09:07

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес не приемайте лекарства дори да чувствате, че главата ви ще се пръсне. Откажете и приемането на алкохол и изкарайте спокойна петък вечер изпълнявайки рутинни задължения.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Покажете на приятелите си, че държите на тях и, че ги подкрепяте в решенията им. Някои от тях имат точно от това нужда. Късмета днес е на ваша страна и може да го използвате за да постигнете успехи в любовта.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес ще сте под силното влияние на емоциите на хората около вас. Бъдете внимателни и не допускайте това да ви попречи на задълженията ви на работното място. Опитайте се да се усамотите и да не бъдете психоаналетик за околните, защото това ще ви депресира. Определено нямате нужда да слушате за несгодите на целия свят.
РАК (22 юни– 22 юли)
Почивните дни ви очакват пътешествия, но пред екрана на телевизора. И това е нещо. Поне ще вземете заслужената си почивка. Днес всички видови преговори ще приключат успешно.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Днес може да се отдадете на пазаруване и да сложите дома си в ред. Трудно ви, но всичко вас чака, така, че го направете за да се чувствате комфортно и щастливо там. Петъчния ден ще ви донесе усмивки и приятно парти.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Влагате твърде много енергия в работата си в очакване на крайния резултат. И той ще се появи, но днес ви очаква хубав купон с голяма, шумна и много приятна компания. Облечете се представително и разпуснете юздите. И все пак бъдете внимателни с алкохола и не го смесвайте с цигари за да няма нежелани резултати.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес ще приемате света идеалистично. Това е прекрасно, но не забравяйте, че е работен ден и ви чакат един куп задължения като за петък. Ограничете физическото натоварване, защото е твърде възможно да събудите стара болежка.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес е възможно да се появят напрегнати ситуации, които да ви объркат плановете. Приемете ги като предизвикателство и се опитайте да ги решите в движение и да вървите по пътя, който сте начертали за днешния ден. Бъдете внимателни с държанието си към противоположния пол. Не накарнявайте нечии чувства.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес трудно ще срещате разбиране. Причината може да се окаже разпиления начин, по който ще представяте информацията си пред околните. Бъдете внимателни в отношенията си с половинката. Възможно е леко недоразумение да прерасне в голям скандал.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Задълженията, работата, семейството, реда - все неща тежки за повечето хора, но доставящи ви удоволствие. Не роптайте, че сте заети с тях, защото това е вашето щастие. Днес ще се чувствате леко неразположени. Вземете превантивни мерки за да потушите настинката.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес дори приятните за вас дейности ще ви се струват непоносими Това ще ви изнерви и е възможно да се стигне до конфликти с околните.Не допускайте изостряне на отношенията с колегите си и с близки приятели.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Опитайте се да бъдете сдържани днес. Опитайте се да не се възмущавате и да не реагирате бурно на постъпките на околните. Бурните реакции в случая ще са признак на ниска култура. Добър момент да помислете за освежаващ, а защо не и за основен ремонт на жилището си днес.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Re: 05.07.2013 - РАК - ЩЕ ПЪТУВАТЕ...ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА!

Мнениеот Цвети Цветкова » 08 Юли 2020, 09:10

Ей това е хороскоп! Може да не е за тази дата и година, но за сметка на това е точен! :lol:
Цвети Цветкова
 
Мнения: 166
Регистриран на: 16 Сеп 2019, 11:23

Re: 05.07.2013 - РАК - ЩЕ ПЪТУВАТЕ...ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА!

Мнениеот lyuta_chushka95 » 08 Юли 2020, 09:57

Цвети Цветкова написа:Ей това е хороскоп! Може да не е за тази дата и година, но за сметка на това е точен! :lol:

Бих казала, че направо си е универсален хороскоп! :lol:
Аватар
lyuta_chushka95
 
Мнения: 383
Регистриран на: 21 Авг 2019, 10:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта