10.07.2013 - КОЗИРОГ - ЩЕ ТЪРСИТЕ ВНИМАНИЕ ОТ ОКОЛНИТЕ!

10.07.2013 - КОЗИРОГ - ЩЕ ТЪРСИТЕ ВНИМАНИЕ ОТ ОКОЛНИТЕ!

Мнениеот modejane » 10 Юли 2013, 09:38

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес звездите не ви съветват да бързате. Няма да имате търпение да докарате всичко до край, но денят е по – подходящ за разговори на високо интелектуално ниво. Важно е обаче да намерите компания за подобни разговори.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес ще жънете това, което посяхте през изминалите месеци. Късмета ще ви се усмихне и в много възможно да си намерите нов дом. Дерзайте и съберете реколтата с усмивка на лице.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Имате огромна нужда от промени и общуване. Много е вероятно да се увлечете в забавни разговори и флиртове през целия ден и накрая да се чудите, защо не сте свършили нищо. Ако имате възможност си починете днес и свършете малко лични ангажименти след работния ден.
РАК (22 юни– 22 юли)
Днес независимо, че някои от вас имат рожден ден, околните силно ще ги дразнят и ще са в състояние да развалят празника ви. Не се поддавайте на лошото настроение на хората около вас, а правете това, което ще ви накара да се чувствате добре и да се усмихвате.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Днес ще сте като малки деца. Ще таите известна доза мързел в себе си и ще имате нужда някой да се грижи за вас и вашите дела, а вие само да почивате и да давате наставления. Късметлии ще са тези от вас, които имат такъв човек до себе си. Останалите просто ще трябва да се гърчат за да свършат всичко сами.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днес ще сте малко по-емоционални от обикновено. Опитайте се да сдържите емоциите си и да действате разумно. За някои от вас това ще е последен работен ден преди дългоочакваната отпуска. Така, че не оставяйте работата си на колегите. Свършете всичко в срокове.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес никой не е в състояние да ви измъкне от оковите на любовта. Вие също няма да сте в състояние да разберете на кой свят точно се намирате. И все пак помнете, че любовта е сляпа, поради този факт отворете широко очите си и не допускайте да виждате несъществуващи неща.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес ще се замислите над нещата, които надробихте пред изминалите дни. Твърде вероятно е да се почувствате някак гузно спрямо държанието си с определена личност от противоположния пол. Опитайте се да се извините и да покажете, че сте сбъркали.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Не приемайте лично всичко, което ви кажат. Погрижете се за здравето си и най – вече за краката си. Твърде уязвими са и е възможно да ви болят. Решението е студена вана след работния ден.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес ще търсите вниманието на околните. Днес ще сте много чувствителни и ще ви вълнува всичко наоколо. Ще сте изпълнени със съчувствие към всичко живо. Не се задълбавайте все пак имате и ваш живот, не мислете прекалено много за околните.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес е подходящ ден за събиране на дългове. Не приемайте за чиста монета всичко, което ви казват. Пренаредете проритетите си и добре обмислете пътя, по който сте тръгнали. Нямате право на грешки.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес вниманието ви ще е насочено само към работните ви задължения. Ще разбирате всичко от една дума и това ще ви спести много време и нерви. Намерете време за спорт за да се почувствате по-леки.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Re: 10.07.2013 - КОЗИРОГ - ЩЕ ТЪРСИТЕ ВНИМАНИЕ ОТ ОКОЛНИТЕ!

Мнениеот ganka67 » 10 Юли 2020, 11:23

Хич не ме интересува вниманието на когото и да било! :lol:
ganka67
 
Мнения: 169
Регистриран на: 15 Окт 2019, 13:53

Re: 10.07.2013 - КОЗИРОГ - ЩЕ ТЪРСИТЕ ВНИМАНИЕ ОТ ОКОЛНИТЕ!

Мнениеот lyuta_chushka95 » 10 Юли 2020, 12:22

ganka67 написа:Хич не ме интересува вниманието на когото и да било! :lol:

Не тъй, де! Никой не живее сам за себе си... на всеки му трябва поне мъничко внимание... :wink:
Аватар
lyuta_chushka95
 
Мнения: 383
Регистриран на: 21 Авг 2019, 10:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта