22.07.2013 - ВОДОЛЕЙ - БЯГАЙТЕ ОТ НЕ ПРИЯТЕЛИ!

22.07.2013 - ВОДОЛЕЙ - БЯГАЙТЕ ОТ НЕ ПРИЯТЕЛИ!

Мнениеот modejane » 22 Юли 2013, 09:46

ОВЕН (21 март– 20 април)
Работната седмица започва активно. Ще вложите сърцето си в работата, защото знаете, че ще получите финансови облаги от това. Ще намерите подкрепата на близки и приятели и това ще ви накара да се чувствате значими.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес ще сте вглъбени в себе си повече от обичайното. Ще си вярвате на 100% и това може да ви подтикне към грешки. Физически ще се чувствате не много добре. Имате желание да промените начина си на живот, храненето и физическата си дейност. Направете го, ще повиши качеството ви на живот.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Седмицата започва динамично. А вие ще сте още под въздействието на уикенда, който беше прекрасен за голяма част от вас. Днес обаче ви чака работа и отговорно решаване на всички задачи. Днес звездите ще ви подкрепят във вашето хоби и занимания, допринасящи за добрата ви физическа форма.
РАК (22 юни– 22 юли)
Днес ще трябва да направите компромис, който ще ви струва много скъпо. Трудно се задържате на работното си място, но все още не сте намерили нещо по-добро. Продължавайте да се оглеждате активно, скоро може да имате късмет и да смените работата.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Хубаво ще е да помислите за отпуска и кратка ваканция с приятел/ка. Имате нужда от подобно изживяване. Помислете по какъв начин ще можете да увеличите приходите си. Може би почасова втора работа или смяна на сегашната ви. В личен план, обърнете внимание на половинката си и покажете чувствата си.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днес ще трябва да поработите повече за да не дадете воля на емоциите си. Денят е подходящ за нови запознанства и начало на интересни бизнес взаимоотношения. Обмисляйте добре всеки ваш ход, така ще бъдете винаги от страната на печелившите.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
С настъпването на седмицата повишете физическата си активност. Правете нещата, които ще ви носят щастие и истинска наслада от живота. Опитайте се да се съсредоточите и да организирате деня си добре, за да ви остане време след работа да практикувате хобито си.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Избягвайте прибързаните решения. Възможно е да допуснете грешки, които определено няма да са във ваша полза и ще намалят финансовите ви постъпления. Обърнете внимание на приятелите си, ако наистина имате желание да ги запазите.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Денят не обещава нищо даром. Трябва много да се трудите за да постигнете очакваните резултати. Конкретизирайте намеренията си и ги реализирайте. Ако се наложи мислете по-дълго преди да предприемете действие.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Денят е подходящ за ремонт на дома, за разместване на мебели и като цяло за нови идеи. Ще жънете успех с реализирането им и това ще ви носи наслада от живота. На работа ще се чувствате спокойни и не натоварени.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Посветете времето си на ангажиментите, от които ще спечелите добри позиции на работното си място. Погрижете се за здравето си. Помислете малко над това кой ви е истински приятел и кой не. Хубаво ще е да направите една чистка на списъка с приятели. Ще ви олекне.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес ще се колебаете за много неща, които се случват и ще се случат около вас. Работния ден е динамичен, но за сметка на това ви очаква спокойна вечер в компанията на любими хора.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Re: 22.07.2013 - ВОДОЛЕЙ - БЯГАЙТЕ ОТ НЕ ПРИЯТЕЛИ!

Мнениеот petyo62 » 22 Юли 2020, 08:58

Много интересно заглавие... какво ще рече "не приятели"? То същото като неприятелите ли е или има разлика? :grin:
petyo62
 
Мнения: 222
Регистриран на: 04 Сеп 2019, 12:18

Re: 22.07.2013 - ВОДОЛЕЙ - БЯГАЙТЕ ОТ НЕ ПРИЯТЕЛИ!

Мнениеот Паулу Коелюв » 22 Юли 2020, 09:12

petyo62 написа:Много интересно заглавие... какво ще рече "не приятели"? То същото като неприятелите ли е или има разлика? :grin:

Философски погледнато "неприятелите" всъщност са врагове, а "не приятелите" може да не са врагове, а просто кофти хора. :lol:
Аватар
Паулу Коелюв
 
Мнения: 345
Регистриран на: 05 Сеп 2019, 11:09


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта