01.08.2013 – ДЕВА - Идете на кино!

01.08.2013 – ДЕВА - Идете на кино!

Мнениеот FramarModRosi » 01 Авг 2013, 08:40

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес сте се нагърбили с твърде много и трудни задачи, които просто не ви оставят да си поемете дъх. Имате нужда от сериозна почивка, след което с лекота ще пренаредите списъка си със задачи.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Не се изнервяйте! Възможно е да ви принуждават да правите ремонти, а вие да сте планирали друго занимание. Потърсете компромиса!
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес пътувайте и се разтоварете от напрежението. Задълженията ви на работното място изключват търпене на досадници, които се опитват да ви съсипват деня.
РАК (22 юни– 22 юли)
Днешният ден ще ви зарадва с успехи. Възможно е да постигнете разбирателство с партньорите си и да получите съвети от приятели. Бъдете внимателни, за да не пропуснете възможността за повишение.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Днес е денят на свободата в най - общ смисъл. Денят е благоприятен за пътуване, преместване и за всякакви контакти. Водете преговори, анализирайте, намирайте нови идеи…
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Денят е подходящ да рекламирате себе си или бизнеси. Насочете се към култура и наука - идете на кино, театър, изложба или просто прочетете някоя хубава книга.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Обмислете коректно всяка причина, която поражда разногласия между вас и околните. Може би се нуждаете от някаква промяна, макар и съвсем дребна. Късметът ще е с вас, затова не го изпускайте!
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Възползвайте се от жизнеността и енергията си, но не бъдете сприхави и нервни. Най-малко, защото ще се отрази на здравето ви. Копнеете за развитие и промяна - ами осъществете я!
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Стремете се към разнообразие.Изненада може да ви донесе една среща със стар приятел. Днес не се впускайте в детайлите и подробностите, а се насладете на късмета си…
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес ще бъдете в настроение за общуване с непознати. Възползвайте се от това и заговорете някой, който ви е направил силно впечатление.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес не се предавайте, преди да сте опитали да докажете, че сте прави. Смелостта ви ще изненада околните, а вие ще останете доволни от себе си.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес не бива да стоите в ъгъла и да си мълчите. Изправете се смело и заявете позицията си. Не отстъпвайте само, защото така ще избегнете конфликт.
FramarModRosi
 
Мнения: 321
Регистриран на: 12 Дек 2012, 15:27

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта