15.08.2013 - РАК-ПОДХОДЯЩ ДЕН ЗА ГРАДИНСКА РАБОТА.

15.08.2013 - РАК-ПОДХОДЯЩ ДЕН ЗА ГРАДИНСКА РАБОТА.

Мнениеот modejane » 15 Авг 2013, 11:54

ОВЕН (21 март– 20 април)
Денят ви ще започне шумно и сред много хора. Очертава се да бъде натоварен, но и забавен. Подгответе се да получите подаръци. Ще се запознаете с нови хора, които далеч няма да ви се сторят интересни. Не го показвайте.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес не започвайте нищо ново, защото то няма да ви донесе полза, а времето ще бъде изгубено напразно. Потърсете близки приятели за да по чаша кафе или обяд. Ще обмените информация и нови идеи.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес може да се сблъскате със съблазни, илюзии и измами. Бъдете внимателни и не позволявайте на околните да си играят с вас. Към сигналите, които получавате се отнесете внимателно и добре обмислете. Следобедните часове са за парти с приятели.
РАК (22 юни– 22 юли)
Денят е подходящ за градинска работа и за тръгване на път. Погрижете се добре да оставите всичко в ред преди да напуснете жилището си. Бъдете внимателни и по пътя. Денят не е благоприятен за сключване на брак.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Обмислете добре филмите, в които сте попаднали. Струва ли си цялата драма? И не е ли най – важно щастието ? Намерете време и да поработите малко, защото започнахте да ставате трън в очите на шефовете. Ще получите предложение за ваканция.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Посветете деня си на здравето си. Това не означава да започнете диета. Помислете за спорт и за нормалните годишни прегледи. Спа хотел няма да ви се отрази никак зле. Така, че потърсете добра оферта за почивка.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес денят ще е леко почивен за вас. Насладете му се, защото през идните дни ви очакват много емоции и физическо натоварване.Посветете деня на потапяне в себе си и на изясняване на вълнуващи ви въпроси.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Посветете деня на пожертвование и преобразяване. Бъдете готови да помогнете на всеки, който има нужда от вас. Ако се чувствате тъжни, обадете се на приятел или любим човек и тъгата ви ще бъде кратка.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес не проявявайте чувства, бъдете сериозни и ледени за да успеете да свършите важни дела. Борете се със зъби и нокти за това и вечерта ще имате повод за празник. Ако се наложи да доказвате правотата си, направете го с хъс и чувство.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Подаръци за козирога. Ще сте в настроение днес, което респективно ще донесе настроение и на всички около вас. Ако все още не сте започнали ремонт на дома си, денят е благоприятен за да го направите.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Денят е подходящ за отдих и въвеждане на ред и чистота във вашия дом. Насочете заниманията си към дома и семейството. Погрижете се за здравето си и си направете малък подарък
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес може да имате озарение и вдъхновение. Ще преливате от нови идеи, за които трябва малко време за да станат реалност. Съберете добре багажа си и се подгответе за поредното пътуване.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта