05.09.2013 – ВОДОЛЕЙ - Светът е с вас и е ваш приятел!

05.09.2013 – ВОДОЛЕЙ - Светът е с вас и е ваш приятел!

Мнениеот FramarModRosi » 05 Сеп 2013, 09:09

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес ще почувствате отраженията на последните ви отсъствия от дома и липсата на грижи за семейството. Бъдете открити и добронамерени. Оставете част от предвидените задачи за днес на втори план.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес бъдете търпеливи! Нуждаете от допълнителна информация или средства по интересуващ ви въпрос, за това отложете изпълнението му за по – подходящ период.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Желателно е днес да избягвате кавгата и острата критика към околните. Бъдете сдържани и внимателни към всички. Находчива идея ще мобилизира силите ви да я реализирате, но не прибързвайте!
РАК (22 юни– 22 юли)
Очаква ви един необикновен ден. Някакви спомени ще изплуват по необясним начин в съзнанието ви и ще ви дадат нови прозрения. Днес се отдайте на медитации и за разкрития!
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
За част от вас не са изключени сплетни, тъй като някой усилено се опитва да злослови по ваш адрес. Не отдавайте внимание на това. Ще ви зарадва хубаво известие по делови въпрос.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днес ще изразявате категоричното си становището на работното място. Добре обмисляйте реакциите и действията си. Вечерта забравете за работата и разпуснете с приятели!
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес ще бъде подходящ ден за осъществяване на контакти и за обмен на информация. Обществената и интелектуалната дейност ще са ключови за днешния ден. Слушайте интуицията си, но не изневерявайте на разума.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Избягвайте да се намесвате в ненужни конфликти. Като цяло начинанията ви днес ще бъдат успешни, ако не пропускате деловите срещи, запознанства и разговори.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Склонни сте да проявявате студенина и отсъствие на съчувствие. Може да се възобновят отдавна забравени връзки. Преценете какво може да загубите и сложете картите на масата.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес амбициите ви могат да бъдат реализирани посредством търпеливи, решителни и енергични усилия. Новите начинания, които сте намислили изискват много усилия и труд…
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес ще се стремите към свобода и ще изпитвате необходимост от приятели. Това ще са нещата, които ще хранят душата ви. Може да направите нещо различно, ей така за добро настроение. Светът е с вас и е ваш приятел.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес е хубав ден за любовни срещи, тъй като вашата активност е повишена и привлича противоположния пол. Появява се желание да станете лидер в любовните отношения…
FramarModRosi
 
Мнения: 321
Регистриран на: 12 Дек 2012, 15:27

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта