07.10.2013 - РАК - ПРЕКРАТЕТЕ ФАЛшИВИ ВЗАИМООТНОшЕНИЯ.

07.10.2013 - РАК - ПРЕКРАТЕТЕ ФАЛшИВИ ВЗАИМООТНОшЕНИЯ.

Мнениеот modejane » 07 Окт 2013, 10:24

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес звездите ви съветват да не се захващате с неща, които имат за вас неизвестен край.Трябва да подхождате с вяра към всичко. Днес ви очаква ново начало в работен план. Бъдете съсредоточени във всичко, което правите. Бъдете оптимисти и всичко ще се случи според очакванията ви. В облеклото избягвайте черните нюанси, за да не ви носят писимистично настроение.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Седмицата ще започне изненадващо спокойно за вас. Ще имате време да обърнете внимание на личните си дела. Успех ще имате с държавните институции, така, че ако имате работа с тях сега е момента да я свършите. Края на деня се очертава подходящ за спорт и спортни мероприятия, така, че ако имате възможност спортувайте или купете билети за спортно събитие.

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Денят ще е изморителен за Близнаците. Не се заемайте със сериозни задачи, защото днес ще сте леко разсеяни, изморени и замислени. Днес е добре да помислите върху въпроса с вашето хранене. Опитайте се да се храните разделно или да изключите месото от менюто си за извесно време.

РАК (22 юни– 22 юли)
Днес не е желателно да пътувате и да се заемате с отговорни дейности. Прекратете ненужните и фалшиви взаимоотношения, защото единственото, което ви носят е негатични емоции. Ако получите предложение за шумно събитие, препоръчваме ви да не ходите. Ще ви бъде скучно и може да прекалите с чашката.

ЛЪВ (23 юли– 22 август) 
Днес характерът ви ще е леко нунточнически. Няма да искате да се подчинявате на правила и хора. Бъдете предпазливи за да не се скарате с половинката си. Използвайте настроението си за да прекарате повече време с интересни и добронамерени хора, както и да практикувате хобито си. Ако намерите време може да посетите театър, опера или просто едно кино за да се образовате.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днес денят е тежък, изпълнен с много отговорности. Ако заемате важна позиция във фирмата, в която работите, очаква ви пътуване и евентуално мъмрене от шефа. Говорете спокойно, възпитано и не противоричете на думите му. Не започвайте нови ангажименти, а се опитайте да завършите старите.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Звездите ви съветват въпрвки енергията си да се въздържате от трудоемки задачи. Починете си от спорт и всичко ще натовари физиката ви. Въведете порядък в дома и на работното си място. Ако се появят фалшиви хора в живота ви, опитайте се да ги отстраните от живота ви. В любовта се замислете за следващите крачки.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Въздържайте се от всичко, което ще ви е трудно за изпълнение. Погрижете се за здравето си и бъдете малко по оптимистично настроени. Обмислете отношенията си с близки и приятели, дори тези със семейството си. Признайте си къде бъркате и къде бъркат те. Точно в този ден не е хубаво да се напрягате психически и физически.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември) 
Днес ще се налага да търците разионални решения за всичко. Денят е изпълнен с предизвикателства на ума. Ще вземете важни решения за бъдещето си. В любовния живот ще имате извесна доза късмет и ще се чувствате обичсни. Обмислете вариант за почивка с любим човек, защото ще ви се отрази добре.

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари) 
Денят е подходящ за лека почивка. Ако можете да си го позволите, направете го. Днес не е желателно да пътувате и да предприемате действие свързани е с това. Не сключвайте договори и не поемайте подобни ангажименти за това. Много е вероятно да объркате клаузите по договора.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес обмислете варианти за смяна на работата или допълнителна такава. Но не се подавайте на авантюра и риск. Ще получите предложение за среща от противоположния пол. Не отказвайте и покажете благодарността си към този човек.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Денят е приятен за вас и много щастлив. Ще се срещнете с любими хора, което ще вдигне адреналина ви и ще ви и ще ви усмихва. Пътуванията са задължителни за днешния ден. Обърнете внимание на здравето си, храненето и спорта.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Re: 07.10.2013 - РАК - ПРЕКРАТЕТЕ ФАЛшИВИ ВЗАИМООТНОшЕНИЯ.

Мнениеот marchinko73 » 07 Окт 2019, 11:56

Глей ся кви работи пишат! Кво значи: леко нунточнически? И да съм посетил опера или кино да се образовам! Що? Толкова тъп ли изглеждам? :lol:
Аватар
marchinko73
 
Мнения: 440
Регистриран на: 22 Авг 2019, 10:00

Re: 07.10.2013 - РАК - ПРЕКРАТЕТЕ ФАЛшИВИ ВЗАИМООТНОшЕНИЯ.

Мнениеот mimeto96 » 07 Окт 2019, 13:25

marchinko73 написа:Глей ся кви работи пишат! Кво значи: леко нунточнически? И да съм посетил опера или кино да се образовам! Що? Толкова тъп ли изглеждам? :lol:

Не зная какво е нунточнически, ама един хубав филм няма да ти навреди, особено в приятна компания. :wink:
mimeto96
 
Мнения: 260
Регистриран на: 04 Сеп 2019, 09:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта