09.10.2013 – Дева – Усмихвайте се повече!

09.10.2013 – Дева – Усмихвайте се повече!

Мнениеот FramarModKalina » 09 Окт 2013, 09:14

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес денят ви ще започне с неочаквана изненада, бъдете търпеливи и ще бъдете възнаградени за това. Вие сте в добра работна форма, нещата ще ви се получават с лекота. Здравето ви разклатено, бъдете предпазливи. Очаквайте новини от стари приятели!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Звездите ви вещаят добри новини. Бъдете нащрек, защото покрай тях ще се появят и недоброжелатели, но имате вътрешната сила да ги отблъснете без проблеми. В любовен план, нещата ще бъдат на ниво!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Денят ви започва динамично, работете здраво и резултатите няма да закъснеят. Днес е добър ден, ако имате насрочено интервю за работа. Очаквайте изненади в любовния живот. Стари приятели ще ви разочароват.

РАК (22 юни– 22 юли)
Подкрепата от страна на семейството ви е силна, но не се осланяйте на него. Работата ви ще върви страхотно. Всичко е във ваша полза, усмивката не слиза от лицето ви, постарайте се да я запазите през целия ден.

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Не спорете излишно, спонсорите, които очаквате ще ви зарадват с добри новини. Напрежението, на което се излагате е излишно. Постарайте се да бъдете обградени от положително настроени хора спрямо вас, за да се разсейвате.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Поведете се по течението, днес не е време за промени. Ако нещо трябва да се случи, то ще стане. Любовния ви живот е в застой, ако имате възможност, днес си починете, останете в леглото и се насладете на хубава музика и филми.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Дългоочакваните срещи няма да се състоят. Постарайте се да започнете на чисто, както в работата, така и вкъщи. Колебанието няма да ви помогне, решете веднъж, като силно и ясно заявите позицията си!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Най-добре е днес да прекарате спокоен ден, колкото и голямо да е напрежението на работа. Дишайте дълбоко, пребройте до пет, преди да решите да кажете нещо. Помислете за околните, те също могат да бъдат напрегнати, бъдете толерантни спрямо тях.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Не се поддавайте на чужди влияния, те само могат да ви объркат и разсеят от пътя, по който сте поели. Всичко през днешния ден ще върви гладко, ако вие сте спокойни. В добро здраве сте, но ако се ядосвате от всяка дума на колеги и приятели може да изпаднете в нервни състояния, а това е последното, което ви е необходимо.

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Не пренасяйте проблемите от вкъщи и на работното си място. Всичко, което ви трябва е да се отърсите от тях, а работата е добра възможност за това. Бъдете съсредоточени в това, което правите, защото ще ви донесе големи успехи.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Няма да бъдете удовлетворени от работата си днес, но това не означава, че не трябва да отидете. Добрата концентрация ще ви измъкне от проблеми. Намерете време за хобита, които могат да са ползотворни за вас. В любовен план се очакват изненади!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес е много добро време за предложения за брак. Ако имате колебания, бързо трябва да ги премахнете. В работата няма да имате особени успехи, но нали знаете, затишие пред буря е. Добри приятели днес с удоволствие ще откликнат на всяка ваша молба!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 09.10.2013 – Дева – Усмихвайте се повече!

Мнениеот iriny » 09 Окт 2019, 10:23

Че аз постоянно се усмихвам. Повече от това - накъде? :grin:
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17

Re: 09.10.2013 – Дева – Усмихвайте се повече!

Мнениеот lyuta_chushka95 » 09 Окт 2019, 13:54

iriny написа:Че аз постоянно се усмихвам. Повече от това - накъде? :grin:

Винаги може и повече. Както казват: Смехът е здраве! Само хората да не ни помислят за откачени за дето постоянно се хилим! :lol:
Аватар
lyuta_chushka95
 
Мнения: 383
Регистриран на: 21 Авг 2019, 10:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта